středa 17. února 2021

Jehla do nastřikovačky

Sdílet Přidat do oblíbených. Součástí nabídky je také obsáhlý sortiment příslušenství – díly do nastřikovačky jako např. Dutou silnou jehlou projde s olejem i. Nástřikovačky solného laku pro nakládání masa.


Nastřikovačka Inwestpol slouží k vpravení slaného láku do masa skrze jehli. Může být užita pro vstřikování do různých druhů mas: drůbeží, vepřové a hovězí,. Dostupnost: k odeslání ve středu 8. Pro snadné uskladňování lze nastřikovací jehlu odendat a vsunout do těla nastřikovačky.


Délka nasřikovačky ve skladovací poloze se zasunutou jehlou cm. Jehla je opatřena jednocestnou membránou zabraňující zpětnému nasátí vstřikovaného láku a nežádoucí ucpávání jehly nastřikovaným . Prodám krásnou nastřikovačku masa značky Gunther jehel ,. Sáček do šunkovaru, ks. Lák se do masa nastřikuje pomocí nastřikovačky. Při nastřikování do žíly se lák nastřikuje jehlou , která je otevřená pouze vpředu, do srdečnice. Prodám nastřikovačku láku do masa s třemi nerez jehlami.


Nejlépe osobní odběr. Místo prodeje: Plzeň-městoZměněno: dnes. Pístový dávkovač se využije zejména při nakládání všech druhů mas, hlavně.


Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup . Prodám různé druhy jehel do nastřikovačky masa, cena dohodou. Ruční nastřikovačka Vakona IDEAL VA. Mohou připomínat pumpičku na kolo nebo injekční stříkačku, používají se ke vpravení láku do masa. Na velké kusy masa, jako jsou . Lák se nejprve hadičkou nasaje do válečku a poté je pístem vtlačen do jehly a následně do masa. Námi Doporučené příslušenství . Součástí balení nastřikovačky masa jsou dvě nerezové jehly o délce 1cm.


Biowin Plastová nástřikovačka masa 30ml. Díky vstřikovací jehle získáte perfektní chuť připraveného masa a uzenin. Skleněná stříkačka a dvě dávkovací jehly. Nalijte obsah láhve do litrů čisté vodky a dobře promíchejte.


Zadejte prosím menší množství. Jehly na špíz srovnání cen, recenze a hodnocení, seznam zboží, prodej, porovnání cen. NASTŘIKOVAČKA LÁKU RUČNÍ PLASTOVÁ.


Jehlová hlava se 1– 1jehlami , ANO. Pojizdný vstupní dávkovací stůl nastřikovačky s překlapěčem 200litových vozíků a nádobami k překlapěči na přípravu suroviny na hodinu provozu. Balení, doprava, montáž a uvedení do provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky