pondělí 3. srpna 2020

Jak zlikvidovat mola

Z velkou pravděpodobností to budou moli. Teď je ale otázkou, o jaký druh se jedná – mol šatní nebo mol potravinový? To zjistíte v následujícím.


Moli se do nich nedostanou a vaše potraviny tak budou v bezpečí. Larva potravinového mola má ráda i ořechy.

Jak se zbavit potravinových molů? Když se tento malý motýl objeví v pokoji, bývá už většinou pozdě. Díru v oblečení vám totiž prokousala jeho housenka. Kde se moli berou, čím škodí a jak na ně můžete vyzrát? Zavíječe moučného si klidně můžete přinést z obchodu.


Dalších fotografií v galerii. I v tomto případě platí, že je nejlepší výskytu šatního mola ve vaší domácnosti. Jak z domu vyhnat šatní moly?

Moli , nenáviděná návštěva, které se jen těžko zbavujeme. Víte, co platí na šatního mola ? A předevšíprostředky sice moly z jednoho místa dokázaly jakž takž vypudit, zničit je ale nikdy spolehlivě neuměly. Když se řekne „ moli “, většina z nás ví, že jde buď o mola potravinového, nebo šatního. Ale liší se tihle škůdci nějak – kromě apetitu?


A lze jejich výskytu nějak předcházet? Potravinový mol je ve skutečnosti malý motýlek. Máme pro vás rady, jak se jich zaručeně zbavit.


Zbavit se potravinového mola je velmi obtížné, a hlavně na dlouho. Ti všichni napáchají škody v . Mouku napadenou moly si můžeme přinést už z obchodu. Pokud chcete předejít nepříjemnému překvapení, prosijte ji na plech a dejte na chvíli . Moli - drobný létající hmyz, který snadno přehlédneme. Nijak na sebe neupozorňuje jako jiný hmyz - nekouše, neštípe, ale jeho larvy nadělají mnoho škod.


Dokáží napáchat tak velké škody, že oblečení ani nemusí jít . Pokud si děláte doma zásoby mouky, cukru nebo ořechů, buďte obezřetní. O zásoby by vás mohli v mžiku připravit potravinoví moli.

Pořád opakovaly, jak umřu, jak umřou všichni kolem mě, jak se nesnáším. Byla jsem blázen, regulérně jsem se zbláznila a ovládly mě hlasy v mé hlavě. Poté, co Kestrel odplula, nařídil Arin zničit v přístavu všechna mola. Když ale Valoriáni dorazili, spustili kotvy tak blízko břehu, jak jen mohli, a vyslali na něj .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky