pondělí 21. září 2020

Jak stříhat vinnou révu po zasazení

Začneme v únoru a skončíme koncem března. I když je ještě tuhá zima, je čas postarat se o vinohrad. Prohlédněte si jak je třeba správně révu ostříhat a zajistit. Vinnou révu pěstuji na dřevo, jako dělící a stínící stěnu a strop v átriu.


Bez milosti, jak začne padat listí, stříhám všechny jednoleté výhony, . Nadešel totiž čas pravidelného stříhání révy. Společně se svou kolegyní mají na starost vinice na svazích západně od Radobýlu v Michalovicích . Pojďme se nejprve podívat, jak správně vinnou révu stříhat. Jak stříhat vinnou révu na jaře? V našem video návodu na střihání vinné révy si ukážeme jak správně prostřihnou vinnou révu, aby byla vaše úroda co nejefektivnější. A rostlina nebyla zbytečně . Letos je všechno oproti rokům minulým opožděné.


Loni jsem stříhal 26. O vinnou révu je třeba se postarat především ještě v předjaří, kdy se. Témata: vinná réva, víno, zahrada, ošetření révy , stříhání révy , střih révy. Tímto způsobem stříháme ručně celou vinici, tj. Na řezání tažňů a čípků upřednostňujeme jednoleté dřevo s průměrem 8–mm.


Tenké réví odstraníme raději celé. Příkla jak by řez révy neměl vypadat: Takto . Břeclavsko, Znojemsko, Hodonínsko . Kdy plánujete letos stříhat víno? Proč je tolik důležitý každoroční řez.


Jak vypadá důkladné ošetření vinné révy. Předložka do koupelny. Koncem února již někteří vinaři stříhají vinnou révu - hlavy. Mar This Pin was discovered by Blanka. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Rady pro zahrádkáře pro lepší zahradu. Tipy a doporučení jak zlepšit plody ze své zahrádky. Ale pozor - na videu není vidět, jak stříhají zásobní čípek!


Právě teď totiž začíná doba, kdy vinaři začínají keře vinné révy stříhat. Vinná réva se stříhá , aby se regulovala plodnost keřů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky