pondělí 28. září 2020

Jak sušit feferonky v v sušičce

V naší nabídce najdete sušičky zeleniny, ovoce, hub a dalších potravin. Usušit můžete také papriky - feferonky , díky kterým bude Vaše jídlo pikantní. Ty umístíme do sušičky na ovoce a pozvolna sušíme při teplotě 35°C, dbáme na to, aby se spodní plata průběžně, po několika hodinách měnila za ty vrchní.


Díky domácí sušičce si budete moci připravit vlastní sušené bylinky či sušené chilli. Rostlinky by měly v maximální míře uchovat původní barvu, chuť a vůni. Vždy je proto lepší nechat je proschnout na suchém, teplém místě.

Neosvědčilo se nám sušit je rozložené na talíři či tácku. Sušit lze prakticky jakékoli ovoce a zeleninu. K sušení vybírejte jen zralé (nikoli přezrálé) suroviny, bez známek poškození . Sušení ovoce, zeleniny a hub v sušičce.


Sušičky mívají přednastavenou teplotu ca - 40°C. V sušičce bych semínka na zachování genetiky určitě nedoporučoval. To pouze při přirozeným sušení , což je.


Metody sušení feferonky.

Je vhodné sušit lusky doma různými způsoby: můžete je sušit na vzduchu, v troubě nebo v elektrické sušičce. Srpen a září jsou hlavní měsíce sklizně mnoha druhů zeleniny, mezi něž patří i papriky. Sezona pěstování chilli v našich končinách jde do finále, a tak určitě přemýšlíte o tom, jak s úrodou naložit.


Při řádném užívání s velkou pečlivostí Vám bude tato sušička výborně sloužit. Pro sušení byste měli používat jen ovoce a zeleninu nejlepší kvality – čerstvé a zralé. Noste gumové rukavice, abyste si chránili ruce . Příprava sušených feferonek : Feferónky dobře omyjeme a osušíme. Níže je vypsáno několik orientačních tipů co a jak sušit. Znovu upozorňujeme, že se jedná jen o orientační časy a že je . Proto nemá sušička žádná síta ani mřížky, ale má uzavřená, snadno.


Sušit je můžete buď v celku, navlečené na provázek a zavěšené volně v. Využít lze i sušičku na ovoce, ale pozor, po použití ji pořádně omyjte . Kromě sušení ovoce a zeleniny jsou sušičky potravin skvělé pro šetrné ale rychlé sušení. Dávejte však pozor při zpracování pálivých papriček a feferonek. Feferonky a jiné malé papriky dost často pěstujeme v květináči, a tak je.


Sušičku umístěte tak, aby v průběhu sušení jste ji nemuseli přemísťovat. Nezapomeňte, že při sušení. Vše nakrájíme nadrobno a dáme sušit do sušičky -to je všechno.

Sušený lilek doma lze připravit pomocí sušičky. Dlouhá léta jsem sušila v troubě, ale co mám sušičku , stále mám do ní co. Ladislav Dufek je suší v elektrické sušičce , nebo na filtračním papíru na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky