pondělí 26. dubna 2021

Jehličnaté stromy obrázky a názvy

Jehličnaté stromy , části stromu, tvar šišky a jehličí, význam pro člověka. Druh učebního materiálu. Hledejte obrázky na téma Jehličnaté Stromy.


Zobrazuje se podkategorií z celkového počtu podkategorií v této kategorii. Borovice‎ (kat., str.) J.

Jedle‎ (kat., str.) M. Slovní zásoba: strom. Napište do křížovky názvy jehličnatých stromů. Kterému stromu patří tato větvička a šiška? V atlasu si vyhledají jejich obrázky nebo si je . Poznáváme nejznámější jehličnaté stromy - pro děti - zábavně naučné ve verších Poznáme jak vypadá smrk, jedle. Dokážeš přiřadit obrázky do skupin stromů?


Napiš názvy stromů podle jejich listů a plodů.

Vybarvěte listnaté stromy zeleně a jehličnaté hnědě. Zelenina kolem nás, její složení, popis, obrázky … Ovoce kolem nás, jeho . Názvy jehličnatých stromů. Pozorně si prohlédni obrázky. K jednotlivým obrázkům doplň názvy jehličnatých stromů:.


Tento pracovní list s obrázky jehličnatých stromů lze použít jako test pro . Pro Šíšu: Komunikační obrázky. Použijeme obrázky nebo kartičky s nadepsanými názvy například: houby – jedlé, nejedlé stromy – jehličnaté , listnaté bonbóny zabalené do . Nápověda : setí, hrabání. Obrázky a fotografie památných stromů. Jednotlivé názvy stromů přiřaď k obrázkům.


Otázky : Které stromy z obrázků jsou listnaté a které jehličnaté , které stromy chybí mezi obrázky a jsou ukryty v . Děti vyjmenují některé názvy. Klíčová slova: stromy , dřevo, druhy stromů, listnatý strom, jehličnatý strom. Najdeš v dvousměrce názvy listnatých a jehličnatých stromů?


Anotace: seznámení s tématem,dělení stromů na listnaté a jehličnaté , seznámení s nejznámějšími.

Vymaluj obrázky listů a zkus říci jak se jmenují stromy ze kterých tyto. Přiřaď správné názvy k obrázkům listnatých stromů. DOKÁŽETE SESTAVIT NÁZVY STROMŮ?


ROZDĚLTE STROMY NA LISTNATÉ A JEHLIČNATÉ. V prezentaci byly použity obrázky z galerie Smart Notebook.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky