středa 21. dubna 2021

Jilm sibiřský zastřihávání

Jak moc a jak často jilm zastřihávat ? Ihned po výsadbě doporučujeme rostliny zastřihnout na polovinu. Chápu, je to těžké udělat tak výrazný zásah, pokud vám to . Tento plot už dosáhl výše 1centimetrů a stříhání bylo těžké. Padlo rozhodnutí, je třeba zkrátit!


Potřebovala bych prosím radu. Plot jsme sázeli na podzim. Nevím,kdy zastřihávat , jestli už teď když není zelený nebo až budou lístečky? Děkuji předem za odpověď.


Správná metoda stříhání a zahuštění zázračného živého plotu. Na začátek srpna plánuji první stříhání živého plotu. K tomu má rád stříhání , čím víc se stříhá, tím víc roste. A tak jsem začal shánět dodavatele. Nakonec jsem ho vzal z . Již v prvním roce jeho pěstování jej doporučujeme zastřihávat ve . Dobrý den, máte někdo živý plot z jilmu sibiřského ? Jediná péče o něj pak prakticky spočívá jen v pravidelném stříhání do . Jilm Sibiřský je opravdu velmi rychle rostoucí dřevina.


Vybaveny mohou být i různými nástavci, které umožní například zastřihávání okrajů. Civilně se jmenuje jilm sibiřský nebo také turkestánský brest (Ulmus Pumila). Ten dokáže vyrůst až metry za dva roky. JILM SIBIŘSKÝ - živý plot!


Jilm může dorůst až do výšky metrů. Dobře snáší stříhání. Díky drobným listům se z . Vzrostlý plot se dá výborně tvarovat a zastřihávat.


Stříhání více než dvoumetrového živého plotu. Je jen na Vás jaký vysoký živý plot si vypěstujete. Jde o jilm sibiřský (Ulmus pumila), známý u nás také pod názvem. Ideální pro stříhání do salátu jsou mladá stébélka, rašící na jaře. Už v prvním roce pěstování se doporučuje zastřihávat ve výšce cca až 1 . Turkestánský brest, taktéž zvaný jako jilm sibiřský , je díky právě.


Hotový plot se dá snadno zastřihávat a tvarovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky