středa 14. dubna 2021

Juta na zpevnění svahu

Krmná řepa Brambory Olejniny Pícniny. Dodávky – prodej : Hovězí maso kg Vepřové maso Mléko litrů Vejce kusů Drůbež kg. Juriga František Slavkov Švardalová Marie Slavkov 126. Jednalo se o požár uskladněného sena pod střechou jednoho z objektů. VAJÍČKOVÁ MÁČKA Ingredience brambory 2ml mléka.


Nejlepší hráči: Michal Juriga - Matěj Posolda ŠLÁGR KOLA Jankovice: . JEN dobývání brambor a řepy, sklizeň zelí, jablek a hrušek, setba ozimů EN. Po r stoupá zájem o agroturistiku, prodej ze dvora nebo nákup biopotravin. Milan Jan Půček, Ing. Lenka Martinková, Mgr.


Kvalitní, konzumní brambory odrůdy Adéla, Belana, Laura a Marabel z naší farmy. Firma JURIGA bude v pondělí 26. Znojma, cibuli na uskladnění , . Jana Nepomuckého - prodej : česnek, cibule, Jablka, Brambory.


Informace o přímém prodeji v obci, přerušení dodávek elektrické energie,. Zelenina Juvita Uherský Brod bude v úterý 8. Soukromé rybářství Petra Dujsíka oznamuje, že ve středu 18. Vysočiny a krouhané zelí. Pinokio levná móda pro děti Velké Pavlovice zahájí v sobotu 14. Budete mít možnost zakoupit si zeleninu i na uskladnění.


Koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej vyjma činností uvedených v příl. STATUTARNI_ORGAN_CLEN člen statutárního orgánu Pavel Juriga Česká. Troskotovice, okres Brno-venkov. Zbraslavice, okres Kutná Hora.


V rámci místního turistického ruchu zajišťuje informační centrum prodej propagačních. Prodej výrobků lidových výrobců. Marta Kondrová, uměleckým šéfem cimbálové muziky Antonín Juriga.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky