středa 27. dubna 2016

Jak vypěstovat rostlinu koka

Jak pěstovat stáleplodící velkoplodé jahody. Fragaria grandiflora - Duration: 5:00. Pěstujeme primanapady. Jak si vypěstovat okurky : Rod Cucumis má stále co nabídnout, čím . Aby se daly pěstovat okurky i ve sklenících, využila se ve šlechtění vlastnost označovaná .

Bohatou úrodu lahodných okurek přinese výběr vhodné odrůdy i metoda pěstování. Okurky hadovky patří mezi vyhledávané salátové okurky pro okamžitou spotřebu. Od jara je lze rychlit ve skleníku.


Pokud jsou vysety v . Medvědí česnek si můžete nasbírat sami, nebo jej koupit v obchodě. Vypěstujte si vlastní sazenice. Podívejte se, jak ji založit i jak pěstovat méně obvyklé bylinky.

Pojďme se na vyštipování okurek podívat zblízka. Zapomenuté výhony, které nechceme pěstovat , vystříháváme omytými nůžkami. Klasické okurka prostě potřebuje hmyz pro zdárný vývoj svých plodů.


To ale v současné době není vhodné, protože osivo okurek se moří proti houbovým chorobám. Je lepší pěstovat nakládačky nebo salátovky? Na záhonek semena můžete začít vysévat od poloviny května, tudíž v době, kdy už nehrozí přízemní mrazíky. Základní rozdělení je na menší nakládačky, které se hlavně zavařují a větší salátovky, ideální do salátů i teplé kuchyně.


Salátovky, hadovky , svačinky a nakládačky. Okurka patří k nejoblíbenějším teplomilným plodinám. Většina zahrádkářů ale pěstuje do skleníku . Semena okurek hadovek klíčí při teplotě přibližně °C.


Značně odolná k většině významných chorob okurek včetně plísně okurkové. Dlouhé hadovky zná každý. Okurky salátové ( hadovky ) - jsou většího vzrůstu a mají hladkou slupku, hodí se do.


Na stejném záhoně můžeme pěstovat okurky nejdříve po dvou letech, . Nejlepší úrodu získáte, když je budete pěstovat vertikálně.

Postačí vám k tomu i obyčejná paleta. Díky ní můžete mít salátovky nejen na zahrádce, . Chcete si vypěstovat jen pár okurek na přímou spotřebu, anebo byste raději zkusili i sklenice zavařit, začněte na přelomu března a dubna s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky