středa 27. dubna 2016

Jak znicit plevel a mech v trávníku

Voda v bazénu vyžaduje neustálou kontrolu a tato testovací souprava vám pomůže ušetřit váš čas a přesně zjistit co váš bazén … 1Kč – 4Kčv obchodech . Sledování pH bazénové vody je důležité z hlediska komfortu koupání. Sada, která vám rychle a jednoduše změří hodnotu pH v bazénu. Před použitím jakékoliv bazénové chemie musíme nejdříve změřit hodnotu pH a tvrdost vody.


K tomu nám poslouží bazénový minitester. Hodnota pH je důležitá .

Ideální je udržovat hodnotu pH vody v bazénu v hodnotách od po 4. Hladinu volného chlóru a aktivního kyslíku lze měřit pomocí papírových testů. Tento pin objevil(a) Marie Zelenková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Kromě pH vody se měří i přítomnost chloru.


Tyto hodnoty jsou totožné. K úpravě hodnot pak využijte výrobky s označením Cl plus a minus. Změříme a následně upravíme hodnotu pH (CTX 10- pH mínus, CTX 20- pH plus).


Do výběru jsme zařadili multifunkční tablety, chlór šok, regulátor pH , regulátor tvrdosti vody a přípravek proti růstu řas.

Zaměřili jsme se především na dávkování a . Pokud bude hodnota pH ( změříte testerem) vykazovat velké odchylky od normy, nebudou prostředky na. Ideální hodnota pH vody v bazénu se pohybuje v hodnotách až 6. Při příliš nízkém pH korodují kovové části a rychleji blednou barvy plastů . Po řádném zamíchání znovu změříte pH a zjistíte, o kolik se snížilo. Pak již jednoduchým přepočtem převedete dávku na celý objem bazénu. Ph se měří na červené stupnici, chlor na žluté!


Obsahuje nádobu na měřenou vodu se stupnicí, kapičky pro měření chloru a kapičky pro měření pH. Příliš nízká alkalinita se. Jak vybrat kvalitní chemii do bazénu ? Kvalitní bazénová chemie zabezpečí péči o Váš bazén a kvalitu vody.


Po napuštění vody do bazénu je nutné nejprve změřit hodnotu pH a tvrdosti vody. Poté změříme a upravíme hodnoty pH na – 6. Pro zvýšení hodnoty pH použijeme přípravek Cranit pH plus a pro snížení hodnoty pH. Znečištěná voda z bazénu projde odshora dolů filtrační nádobou.


V této první fázi přemnožení řas je nutné nejprve změřit hodnotu pH a chemickými přípravky . Korozivějí kovové díly bazénu ? Je to způsobeno příliš nízkým pH (kyselá voda).

Je povrch bazénové vody pěnivý? PH , volný chlór a v. Jak zvýšit pH - dávkování hydroxidu sodného, uhličitanu sodného, louhu sodného, polovypáleného dolomitu. Pro menší bazény jsou běžně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky