pondělí 25. dubna 2016

Jedle korejská 'brillant

Má jasně zelené jehlice a velmi hustý vzrůst. Starší jehlice jsou temně zelené. Roste velmi pomalu do. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další.

Roční přírustek je cca 3cm. Tvoří kompaktní keříky, vhodné do skalek, . Vysazuje se do mírně kyselé . Zakrslá odrůda korejské jedle s tmavými a zdravými jehlicemi. Má lehce zploštěle kulovitý kompaktní tvar.


Jedle korejská ´ Brillant ´. Abies koreana ´ Brillant ´, vel.

Saved from zahradnictvi-aronie. Find this Pin and more on zahrada . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Mar This Pin was discovered by Zdenka Vodrážková. Hnojíme ekologicky - Magazinzahrada. Okrasné jedle Možno práve vyberáte vhodný vianočný stromček.


Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce zahrada uživatele Zdenka Vodrážková. Vaše cena: 37Kč s DPH. Greenplanet, Green Planet, rostliny - jehličnany včetně Thují, keře opadavé, stálezelené, trvalky, okrasné trávy, azalky, kanadské borůvky, popínavky. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Kórejská jedľa „ Brilliant “ a „Silberlocke“. Pôda uprednostňuje kyslé . Korea-Tanne Tannja, Hänge-Tanne Pendula, Korea-Tanne Brillant , Zwerg- Korea-Tanne Alpin Star. Patří mezi ně například Tundra, Brillant nebo Icebreaker a Silberpearl. Zajímavý je i Green .

Temnoplodec(oranž.) 60. Klenot medzi jedľami. Dorastá do výšky až 6. Pomalo rastúci druh jedle srienitej.


Dekorativní jedle pro zahradu, kterou si člověk zvolí a připraví Nejčastější. Tento druh kórejskej jedle dobre znáša teplo a je vynikajúci pre relatívne teplé oblasti. Monochromatická jedle : výsadba a péče o jehličnany.


Korejská jedle dosahuje výšky m, má širokou kónickou korunu a krátké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky