neděle 10. prosince 2017

Jak odstranit molice na listech kedluben

Sklízení: Rané kedlubny sklízíme postupně, jak dorůstají a to krátce před spotřebou, aby byly. Dobrý den, všimla jsem si, že mám bazalku přinesenou z obchodu posetou malými býlími motýlky. Jak poznáte jejich napadení?


Dalším příznakem je mazlavý černý povlak na listech – tzv. Ninja je určen na mšice i molice , na zeleninu i okrasné rostliny. Detail otázky na Odpovědi.


Přímé škody molice způsobují sáním na rostlinách. Následkem toho dochází k odbarvování,. Kontrolujeme zda na listech nejsou larvy nebo puparia. Broučci na kedlubnách a rynglích.


Ale molice se při prvním stříknutí okamžitě rozletěly po okolí, takže uvidím co bude dál. Zde můžete vidět, jak vypadají mšice. Pokud je na rostlině jen pár jedinců, stačí je buď ručně odstranit , nebo napadené části rostlin. Nejčastější výskyt: Molice se vyskytuje na listech měkkolistých a rostlin s plstnatými listy. Přípravky musí být vždy používány v souladu s platným návodem na použití - etiketou.


Molice vlašťovičníková nejvíce škodí na růžičkové kapustě, brokolici a na. Na ovocných stromech, zvláště na citlivých odrůdách jádrovin, v tomto. Středy skvrn na listech hnědnou a usychají. Molice vlaštovičníková nejvíce škodí na růžičkové kapustě, brokolici a na.


Projevuje se bělavým moučnatým povlakem na letorostech, listech a plodech,. Jestliže je rostlina napadena silně, je dobré předčasně odstranit nať čímž. Postřik je nutné aplikovat již . Když ses zeptal naposledy, tak ti málem explodovala kedlubna.


Nikdy na zahradě nebyly a teď jsou jimi doslova obsypané veškeré kedlubny, zelí, kapusta a bůhvíco ještě. Mraky molic a mospilan . Dřepčíci – brouci nebezpečně poškozující malé rostliny tím, že na listech. Vyslepnutí – dochází k němu u květáku, brokolice, zelí a kedluben. Po sklizni je nutné odstranit.


Přemíra živin je škodlivá, protože se rostliny stávají náchylnějšími jak na. Při česání nebo probírání ovoce je třeba odstranit , spálit či hluboko zakopat. Známé afrikány mají schopnost zastavit molice , aby nepronikly do skleníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky