pátek 9. prosince 2016

Jak přesadit hortenzie

Jun Přesazování hortenzií Sep Je možné přesadit starší hotenzii? Hluboký stín není pro hortenzii to pravé, k životu potřebuje světlo jako jiné rostliny. Hortenzie: Pěstování a časté chyby, kvůli kterým nekvetou. Nov Někdy život přináší situace, kdy je zapotřebí přesadit rostlinu v období, které není právě vhodné.


Poradíme vám, co hortenzie potřebují, aby se jim dařilo! Diskuze: hortenzie latnatá stanoviště.

Dobrý den,obracím se na vás o radu. Potřebuji přesadit hortenzii latnatou na slunné místo. Kdy je to nejvhodnější? Apr Přesazování a rozmnožování hortenzie. Rostliny, které jsou mladé, můžeme přesadit klidně i dvakrát za rok do středně velkých květináčů.


Oct Někdy život přináší situace, kdy je zapotřebí přesadit rostlinu v období, které není právě vhodné. Přesazení by pro hortenzii znamenalo jen další stres. V plastovém květináči nerostla tak dlouho, aby kořeny . Hydrangea macrophylla).

U této oblíbené a hojně rozšířené hortenzie je zajímavá otázka modré barvy . Jul Podívejte se, jak pěstovat hortenzie , jak je množit a vyberte si z přehledu. Na podzim se přesadí do substrátu pro hortenzie a přezimují ve . Pro růžové a červené květy hortenzií velkolistých a pilovitých si připravte. Jun Neděláte tyto základní chyby? Lákají především bohatými květy a překrásnými barvami.


Zdravim zahradnice a prosim o radu. Koupila jsem tavolnik, ale nevim kam jej zasadit. Mladé hortenzie můžeme přesazovat i dvakrát za rok, vždy do větších nádob.


V nich si namícháme směs rašeliny, písku a . Mar Přesazování hortenzií. Tajemník mě vyslechl a hluboce se zamyslel. Sep Nižší teploty v kombinaci s vyšší vzdušnou vlhkostí snižují stres z přesazení a není potřeba rostliny ani tak intenzivně zavlažovat. Sep Mnohdy máme hortenzie zažité jako rostliny, kterým se nedaří na plném slunci.


Tato informace není zcela pravdivá. May V nádobách pěstované hortenzie dáváme na terasy a balkóny po 15. Už jsem je i přesadila na jiné místo v zahradě, ale ani to nepomohlo.


Pokud mají hortenzie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky