úterý 7. dubna 2020

Japonské hrušky nashi

Prehľad druhov Nashi hrušiek. Ichiban Nashi „Prvá hruška“. Stredne veľké, svetlo-zlato-hnedé plody . Někdy se s tímto ovocem lze setkat pod označením japonské nebo asijské hrušky.


Hruška nashi (po japonsky: ナシ - na-ši, alebo 梨) alebo ázijská hruška alebo.

Plod hrušky nashi má guľovitý až mierne zaoblený tvar a väčšinou žltkastú farbu. Pochádzajú z Číny a Japonska. Pyros pyrifolia) sú z. Tvar týchto hrušiek je buď guľatý ( japonské odrody), alebo hruškovitý (čínske odrody).


Máme jeden strom odroda „ Nashi “, ktorý zatiaľ nepotreboval žiadnu . V současnosti je Nashi rozšířena v celé východní Asii i . Neskorá Japonská hruška určená predovšetkým na konzum po dlhodobom uskladnení.

Pôvod: botanicky sa radí k medzidruhovému krížencovi Pyrus . Na uzrálé plody se poté můžete těšit v září. NASHI NIJISSEIKI´, podp. Proč je nashi lepší než naše hruška? Velikou výhodou této asijské hrušky je vysoká odolnost vůči chorobám. Původně pochází z Číny.


Asijská odrůda hrušky je tvarově podobná jablku. Stáhnout Japonské jablko hruška levné fotky z nejlepší agentury stock fotografií. Asijské hrušky nebo ovoce Nashi hruška Royalty Free Stock Fotografie . Bežný hovorový výraz pre ne je však nashi (čítať „naši”). Je šťavnatá ako broskyňa, chrumkavá ako jablko. Väčšina záhradníckej verejnosti ich však pozná pod pomenovaním „ nashi “. Stáhněte si úžasné obrázky zdarma s motivem Nashi Hruška.


Volné pro komerční užití. Hrušky , Hrušky Nashi , Japonské Hrušky. Nash Healey, Oldtimer, Auto.

Můžete je pokapat citronovou šťávou, která jim v tom zabrání. Exotická hruška Nashi Foto: Kuřecí prsa plněná. Přestože toto ovoce na. Pyrus pyrifolia (japonská), Pyrus ussuriensis (čínská).


Japonské odrůdy se vyznačují kulovitými plody, které jsou tvarově i velikostně . Pokud v obchodě objevíte plody, které vypadají trochu jako hruška i jablko zároveň, máte před sebou nashi. Jsou šťavnaté a chutné. S plody hrušně písečné neboli asijské či japonské hrušky se v některých obchodech můžete setkat v oddělení . Obsahuje unikátní tóny ingrediencí z celého světa - nektaru z mexické agáve, japonské hrušky nashi ,. Absolutní novinkou v našem eshopu jsou hrušky Nashi.


Plody původem japonské hrušně jsou jemné a šťavnaté, tvarem ale spíše připomínají jablko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky