pondělí 6. dubna 2020

Jehlicnany do skalek

Konečná cena může být navýšena v závislosti na velikosti jehličnanu. Nízk pomalu rostoucí jehličnan kulovitého tvaru. Vhondý do skalek či vřesovišť. Pomalu rostoucí zakrslé druhy smrku, jedle, borovice, modřínu, tújí a cypřišků.


Výborné do skalky a do květináče.

Množství novinek a atraktivních rostlin. Dorůstá do výšky m při průměru až m. K vodním plochám jsou působivé jehličnany se zajímavým habitem, například cedry s převislou korunou, případně některé netypické kultivary . Velmi vhodný do skalek , předzahrádek, vřesovišť, okrajů trávníků apod. Modříny jsou rychle rostoucí, statné opadavé jehličnany.


Všechny výše jmenované jehličiny se hodí i pro výsadbu do skalek a pěstebních nádob. Před nákupem v zahradnictví je . Jehličnany jsou stálezelené neopadavé stromy nebo keře od miniaturních.

Jehlice jsou u většiny druhů sestaveny do spirály nebo do dvou řad. Vhodná zejména do velkých skalek. Starší stromy můžete přesadit, ale jen na jaře. Důležité je, aby se zachovalo stejné směřování k světovým stranám a aby byla zabezpečena . Dále je vhodný do skalek , zahrad nebo do květináčů. Tyto jehličnany naopak obvykle dorůstají do značných rozměrů, a to . Zakrslé a půdokryvné jehličnany do skalek.


Cypříšek Lawsonův modrozelený- kulovitý, vhodný do skalek i nádob,. Zasíláme nízké jehličnany vhodné k výsadbě do skalek. V nabídce také různé kultivary cedrů atlantských a himalájských.


Filtrovat ve zboží Skrýt filtr. Ty vyšší se hodí do. Do nádob či skalek je tak ideální například jedle vznešená (Abies procera Blaue Hexe), která má roční přírůstek maximálně centimetru a . Pokojové jehličnany : aurakárie, pinie, cypřiš, nohoplod. Novinkou do skalek je zakrslý ´Wolterdingen´ a k zajímavostem na trhu patří i. Pro dobrý vývoj rostlin je nejlepší zárukou dobrá humózní .

Do skalek a malých zahrádek! Od plazivých po středně vysoké až po. Nabízí několik variant velikostí a . Juniperus squamata var. Klasické jehličnany jako je smrk, borovice, modřín či jedle asi pozná.


Nízké a plazivé smrky jsou jako stvořené do skalek a nádob: Picea . Rádi byste si vypěstovali jehličnan, který se vám vleze i doma do květiná. Výška stromu v dospělosti. Do vřesovišť, malých skalek , azalkových výsadeb nebo jako podrost k vysokým stromům zvolíme spíše klečovité a . USDA zóna (nejnižší), ( do -40°C).


Kleče a zakrslé borovice jsou rovněž ideální do skalek , do. Potřebuji se poradit, které druhy jehličňanů jsou vhodné do okrasného truhlíku na balkón.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky