čtvrtek 20. prosince 2018

Gladiátor hubení plevele

Jde o zcela nový, vysoce účinný přípravek pro hubení plevelů , křovin a další nežádoucí vegetace. Tento herbicid je přijímán listy a je . Je tak vhodný k hubení vytrvalých, . Balení o velikosti ml ošetří až 1m2. Je skvělým ochranným přípravkem, . Rostliny ho přijímají výhradně zelenými částmi a asimilačním prouděním je rozveden do celé. Gladiator je postřikový . Hubí jednoleté a vytrvalé plevele i veškerou nežádoucí vegetaci. Totální listový herbicid se systémovým účinkem.


Herbicidní přípravek k hubení plevelů v bramborách při preemergentní a časně. Nakupujte výhodně s eMimino. Plevel představuje nežádoucí rostliny, které ohrožují růst pěstovaných rostlin, chová. Dicotex 100ml - hubení plevele - trávník.


Jedná se o systémově . Hubení plevele párou, Likvidace plevele octem, Ochrana proti svilušce,. Touchdown Quattro - glyfosát 360 . Roundup Flexi přináší zcela nový způsob hubení plevele pomocí gelu, kde. Totální, neselektivní herbicid k hubení veškeré zelené vegetace. Formulace hubící veškerý plevel , připravená k okamžitému použití bez nutnosti. Stačí se dotknout nádoby a ihned gel můžeme aplikovat na listy plevele.


BOFIX 50ML k hubení plevelů v trávníku. Skladem - externí sklad. Bofix je herbicid pro hubení plevelů v trávníku a travních porostech.


Hnojivo TRAVIN FLORIA s účinekm proti plevelům 8kg. Druh pesticidů ( hubení ), herbicidy (rostliny a plevele ). SELEKTIVNÍ HERBICIDY. GLADIATOR HOBBY Herbicid 3l. Je určen k hubení odolných. Nohel garden herbicid gladiator 250ml.


Nalezeno: produkty. Postřik na trávník proti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky