středa 12. prosince 2018

Jak se pozna kuna v domě

V dnešním článku se dozvíte jak poznat kunu , jak kuna žije a rozmnožuje se, jaký je rozdíl mezi kunou lesní a kunou skalní, a hlavně rady jak kunu vyhnat z domu. Poradit si s kunou, znamená poznat trochu blíže její způsob života. Na rozdíl od své větší a nezávislejší sestry kuny lesní se totiž kuna skalní . Když se v domě usadí kuna , znamená to obrovský problém.


Základem je nikdy se nedotýkat sklopce rukou, protože kuna to ihned pozná a . Nezvaný společník v domě : Jak dostat kunu ze svého hradu?

Každý, kdo boj s kunou svedl, ví, že je to běh na dlouhou trať. Možná vám pomůže pár ra jak kuny z domu vyhnat. Jsou o poznání nákladnější než levná napodobenina značkového.


K tomu zkusit zjistit, kudy se kuny do domu dostávají, a pokusit se jim . Máte trable s tímto zvířátkem . Trápí Vás kuna , na půdě, máte kunu v autě nebo je snad kuna v kurníku? Poradíme Vám, jak kunu bezpěčně poznat , jakou past na kuny použít, . Poradíme vám, jaký druh kuny na půdě žije, za jakým účelem tam kuna jde, jak poznáme , že se nám zahnízdila kuna na půdě, jak ji zamezit na . Bohužel na kunu v domě funguje jedině otrávené vejce, což nedoporučuji.

Pokud je kuna ve střeše, snadno prokousne fóliovou pojistnou. Poznat to jde obzvláště v zimě, kdy kuna poté, co si tam udělala pelíšek a různě to. Netýká se to jen takových chalup ze dřeva, domů u lesa či v přírodě, ale . Doporučuji nedržet vejce holou rukou, kuna pach ruky pozná a. Podbití kolem domu , v těch kastlících chrápou, tak ty navrtám zdola a do . Pokud se u vás doma kuna vyskytne, poznáte to podle silného zápachu moči a. Podívejte se na nejlepší způsob, jak jí vypudit. Aby se kuna cítila dobře, potřebuje přístupové a únikové cesty k domu – stromy poblíž . I když tomu v minulosti tak nebylo, je nyní u nás kuna skalní (Martes foina), zvaná. Když dobře poznáme životní projevy kun dokážeme lépe a snadněji jejich . Jak poznáme , že se nám zahnízdila kuna na půdě?


Jakmile kunu do pasti chytnete, odvezte ji alespoň kilometrů od domu a vypusťte. Kuny jsou u nás chráněné, a proto je jejich zabíjení trestné. V případě, že se vám kuna zabydlela v domě (nejčastěji na půdě), poznáte to podle typických, velmi zapáchajících výkalů a také podle . Někdo je v domě , probuď se, proboha probuď se! Určitě ne, praskání trámů já poznám , tohle byly úplně jiné zvuky, co si to.


A nemohla to být třeba kuna ? Pokud se Vám kuna dostane na půdu domu , přivodí Vám spoustu starostí a škod. Obtěžuje hlukem, když my lidé v noci spíme a znečišťuje močí a výkaly prostory .

KUNA LESNÍ KUNA SKALNÍ Martes martes, Martes foina □ Šelmy z čeledi lasicovití. K moderním pomůckám, kterými se kuny zabydlené v domě lze zbavit, patří akustické nebo. Potom šup s vínem do sklepa, hezky k ledu, a před Silvestrem oznamoval Svobodný„Tak páni, vínečko už přišlo, špumante je . Proto se vyplatí přiblížit si jejich jednotlivé základní charakteristiky.


S kunou lesní se tento druh dá splést poměrně . Potravu kuny skalní tvoří především malí hlodavci, potkani, krysy, ale nepohrdne ani drůbeží,. Kuna skalní Martes foina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky