čtvrtek 27. prosince 2018

Jak přepnout do květu

Pěstování kedluben Vypěstovat si můžeme buďto bílou nebo modrou kedlubnu. Kedluben nebo kedlubna (Brassica oleracea var. gongylodes), někdy. Má delší vegetační dobu . Bohatá skladba nabízených odrůd umožňuje pěstování brukví po celý rok, i když nejžádanější jsou na jaře. Daří se jim nejlépe v hlinitopísčité, humózní a záhřevné . Jak vybrat kedlubny ?

Kdy a jak zasít kedlubny ? Jsou zdravé, chutné a šťavnaté. Prosím vás, skutečně se gigant pěstuje z přímých výsevů na záhon a ještě k tomu vysetých v březnu? Nějak tomu nemůžu uvěřit, vždyť malé kedlubny se musí . VIOLA Raná až poloraná odrůda modrého polního kedlubnu.


Modrá polní kedlubna , raná odrůda pro jarní a podzimní pěstování. Pozdní bílá odrůda s velkými, - kg těžkými bulvami. Dužnina je vysoce jakostní, .

Apr Spolu s ředkvičkami a raným salátem jsou kedlubny vypěstované v. V současnosti je vyšlechtěno tolik odrůd kedluben , že je můžete pěstovat celoročně. Jun Jestli se Vám pěstování kedluben příliš nedaří, vyzkoušejte ty modré. Větší odrůdy, jako např.


Pravidelné, středně intenzivní zalévání snižuje riziko dřevnatění a praskání bulev. Kedlubna uvítá humózní, hlinitopísčité, záhřevné půdy. Gigant , jež je jako jediná.


Sep Na pěstování patří kedlubny k těm náročnějším plodinám. Aug Nevhodné je sklízet rostliny, které vzešly do květu. Obsah sáčku: gramů. Kategorie: Košťálová zelenina.


Odkud kedlubny pocházejí a jaké obsahují našemu tělu prospěšné látky? Gongyl : návod k pěstování, požadavky na světlo, hnojení, vlhkost, množení a zalévání. Mar jak pěstovat kedluben.


GIGANT – pozdní bílá odrůda s velkými, – kg těžkými bulvami. Návod na pěstování: Semena vyséváme v jarních měsících ve sponu: x cm. Související produkty.

Pěstování Zeleniny, Zeleninová Zahrada, Vegetariánské Diety, Zahradničení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky