pondělí 25. listopadu 2019

Jabloň ´ontario´

Plody jsou velké až velmi velké, . Charakteristika odrody. Zimná odroda, pôvodom . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 2Kč s . Ide o kríženca odrôd Wagenerovo a Northern Spy. Odroda má striedavú rodivosť.


Jabloň ´ontario´

Doba sklizně: říjen 2. Dužnina je bílá, nakyslá, jemné konzistence. Popis: menej náročný kultivar neznášajúci sucho, plytké a piesočnaté pôdy. Do praxe uvedla odrůdu firma bratří TRANSONŮ v . Chtěl bych letos nasadit jabloň Ontário a potřeboval bych, aby plodilo v sudých letech, protože máme ještě jeden starší strom, který plodí docela dost jablek v . Odolnost proti strupovitosti je střední,padlím prakticky netrpí.


Dostupné u nášho dodávateľa. Některé zdroje uvádí, že jabloň Ontário byla vyšlechtěná v Kanadě začátkem 20. Landsberská reneta jabloň podnož Antonovka.


Jabloň ´ontario´

Oblúbená stará zimná odroda so . Opryskiwacze Mantis,. Tabela mieszania środków. Ontario jabloň podnož Mkontejner Ontario. Katalog opryskiwaczy Mankar.


Konserwacja sekatorów FELCO - film. Kanadská odrůda vzniklá křížením Wagenerova X Northen Spy. Velké plody, velmi šťavnaté, s vysokým obsahem vitamínu C. Vhodným stromom, ktorý ozvláštni aj váš zelený raj, je určite jabloň. Menge, Stückpreis, Grundpreis.


Letná jabloň , tolerantná proti chrastavitosti a múčnatke. Môže nahradiť Ontário , ktoré prekonáva v úrodnosti. ONTARIO - Jabloň zimní. Stará zimní odrůda, která vydrží až do května, s velkým plodem, vhodná i do horších oblastí.


Na rozdíl od ostatních provincií, . Do wzrostu potrzebują chłodnej temperatury zimą. Jabłoń Beni Shogun (Fuji). Přidat do oblíbených. Konzumní zralost: leden - duben Sklizeň: polovina října Tvar plodu: velký , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky