pátek 8. listopadu 2019

Jak se sází cesnek

Réva plodí na letošních výhonech, co vyrůstají z loňského prutu, který vyrostl ze. Musím se přiznat, že první rok po zasazení vinné révy jsem vůbec neměl představu. Na podzim jsem zatím stříhal jen to co vyloženě překáželo. Vinnou révu pěstuji na dřevo, jako dělící a stínící stěnu a strop v átriu.


Jižní Morava - Ani silný mráz neodradí v těchto dnech vinaře od stříhání vinohradů.

Polopatě, Proč je tolik důležitý každoroční řez. Jak vypadá důkladné ošetření vinné révy. Jeden, nebo dva tažně? Každý vinohradník má při stříhání samozřejmě svůj postup, který se traduje z . Jak stříhat vinnou révu na jaře? Vinná réva už rozebírají maminky na webu eMimino.


Pěstujete někdo doma vinnou révu?

Co se týká stříhání vinné révy , tak se vychází z jediné zásady. Ve Velkých Bílovicích se uskutečnilo mistrovství republiky ve stříhání. Krátká ukázka stříhání odrůdy Rulandské šedé ve vinici Karlík, trať Kameny v jihomoravských Šardicích.


Táta s bráchem stříhají Sauvignon Blanc. Unsubscribe from Jiří Sedlář. Vítek Esterka, enolog a sommelier online degustací vína vám názorně ukáže, jak správně stříhat vinohrad.


Stříhání révy vinné - jak na to. How we prune grape vines in Moravia, CZ - Duration: 3:45. Révu stříhám poprvé cca začátkem dubna (dle počasí) v době, než začne . Vinařství Karlík 113views.


Velmi plodné odrůdy střiháme na 3–výhony (tažně) pouze se až očky na každý m² pěstební plochy, málo plodné odrůdy s menšími hrozny až na 10–oček . Diskuze: stříhání minikiwi aktinidie kolomitka. Prosím o informaci,zda minikiwi aktinidie kolomitka stříhat na jeden prut jako révu vinnou nebo nechat několik prutů . I když je ještě tuhá zima, je čas postarat se o vinohrad. Prohlédněte si jak je třeba správně révu ostříhat a zajistit.

Předjaří je vhodným obdobím na řez vinné révy. Začneme v únoru a skončíme koncem března. O vinnou révu je třeba se postarat především ještě v předjaří, kdy se.


Témata: vinná réva , víno, zahrada, ošetření révy , stříhání révy , střih révy. Letos je všechno oproti rokům minulým opožděné. Loni jsem stříhal 26. Váno Březen se již rozběhnul.


S tímto měsícem se přibližuje první jarní den. Jde však pouze o číslo v kalendáři. V našem video návodu na střihání vinné révy si ukážeme jak správně prostřihnou vinnou révu, aby byla vaše úroda co nejefektivnější.


A rostlina nebyla zbytečně . Ale pozor - na videu není vidět, jak stříhají zásobní čípek! Z toho je vidět, že vinař i televizní střihač střihají dle odlišných pravidel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky