čtvrtek 28. listopadu 2019

Juta rašlové ploty

Objednávejte počet běžných metrů v šíři 2cm. Použití jako stínění v zahradnictví,ochranné sítě na lešení,protivětrné zábrany na tenisové kurty a ploty. Rozměr role : x 1m. Hmotnost role : Kg . Produkt obsahuje varianty. Rašlové pytle 40x62cm, Juta a. Stínící síť - stínovka na ploty.


Polypropylenové, jutové , lněné a sisálové . Stínovky na plot - rašlové plotové stínící tkaniny, textilie, sítě, úplety s vypletenými oky. Plotové stínovky, zahradní clony, rohože, fólie, látky se stíněním, stínovka . V domácnostech, na chatě a chalupách se rašlový úplet používá především jako stínící tkanina na plot. Dle zákona o obalech byl za všechny pytle vyrobené v a. Juta zaplacen poplatek firmě EKO KOM. TIENIACE RAŠLOVÉ ÚPLETY JUTA TIENENIE.


Nabízíme stínící tkaniny, rašlové úplety na plot , skleník nebo lešení, tkané i netkané textilie, agrotextilie, geotextilie, mulčovací plachetky, jutové a kokosové . Pletiva Agrotex Přírodní protierozní geotextilie JUTA 500g x 50m. Zahradní clona někdy i stínovka či rašlové stínění patří mezi rašlové úplety, které jsou. Pro stínění plotů a pergol pronikání slunečních paprsků, větru a prachu. Travní rohože s osivem Technologicky nenáročný a rychlý způsob zatravnění všech druhů ploch.


Toto řešení představuje ekologické řešení pro zatravnění. Charakteristika produktuZáhradná clona s okami rašlový úplet na zatienenie rastlín, oddychových kútov, skleníkov. Rákosová rohož se hodí nejen k zastínění, ale také k dekorativním účelům či zneprůhlednění pletivového plotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky