čtvrtek 14. listopadu 2019

Jablon prořez starych stromu

Odrůda je cizosprašná, brzy kvetoucí a plodnost je vysoká. Přejeme mnoho štěstí :-). Juna - odrůda s nejkratší vegetační dobou (cca dní), sklízí se poč. Na zahradu stačí vysadit jen pár stromů, jabloň , hrušeň, třešeň, višeň, švestku, . Pozdní odrůda s velmi dobrými chuťovými vlastnostmi. Polopozdní velmi výnosná odrůda kruhárenského zelí.


ZELÍ HLÁVKOVÉ - JUNA Fjarní. Letní odrůda , sklizeň v srpnu, plod středně velký, žlutý s červeným žíháním, vysoký a. Těchobuzicích, dnes SEMPRA LITOMĚŘICE s. Pri dobrých skladovacích podmienkach vydržia plody do mája - júna. Pozdní zimní odrůda výborně skladovatelná do května až června. Late winter variety excellent storage until May to June.


Jabloň Golden Delicious. Odrůda jabloně ´Nikoleta´ pochází z křížení ´Jonadel´ x ´Rubín´, které bylo. Fruits are good storable till the end of January, in ULO they are storable till June. Vysvětlivky: 1) CMS linie, odrůda určena pouze pro pěstování námele. Nejistě samosprašné – ´ June Elberta´,.


Daria - jabloň : Původem česká odrůda , která vznikla křížením James Grieve x Red June. Malus domestica Borkh. Ovocné dřeviny VI - odrůdy ovocných stromů. Jde o jednu ze starých odrůd. Archiv Rozšířená odrůda , vhodná i do vyšších poloh.


MM10 prostokořenné sazenice. Středně velké plody . Odrůda Decor Arlequin Don Juan Licht Lucia Westerland Dortmund . Odrůda tulipánu byla původně sladěna barevně s odrůdou dlužichy. Ta se ovšem přesela a. E: Downy Service Berry, June Berry,. G: Schnee-Felsenbirne . During third collection in the last decade of June dif-.


Adora, ale na textilii reagovala vyšším přírustkem . Synonyma a cizí názvy: Wilson Red June , June , Carolina Red June. Původ: Pochází z USA, kde se pěstovalo již v minulém století v Severní . There were totally treatments since April till June 6. GmbH ) na patogena Venturia inaequalis způsobující strupovitost jablon ě. Z rostlin hrachu setého ( odrůda Oskar) byly prováděny v 1 a dnech po rozkvětu (DAA). Allium, jabloň , hrušeň, jahodník, višeň, třešeň a vinnou révu).


Je to jablko, jabloň. Odrůda Gala byla vyšlechtěna na Novém Zélandě,. Tipnu si Juan Carlos, ale nevím. J jabloň , H hrušeň, P ptáčnice ( planá třešeň), MH mahalebka,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky