pondělí 27. ledna 2020

Jak oddělit záhony

JAK ODDĚLIT ZÁHON OD TRÁVNÍKU? Na zahradách se střídají nejrůznější povrchy – třeba chodníky s trávníkem či trávník se záhony. Mnoho z vás si určitě položilo otázku, jak zabránit vrůstání travního porostu do nově založených nebo rozšiřovaných záhonů. Víte, jak oddělit záhon od trávníku nebo chodníku?


Máme pro vás betonové obrubníky, které spolehlivě zabrání prorůstání trávy do záhonu. Jak oddělit trávník od záhonů — Polopatě, Nedávno jsme se věnovali cestám a cestičkám na zahradě.

Nyní se podíváme, jak na zahrádce . Materiály pro obruby: dřevo, plech, beton či plast? Trávník lze od cestiček či záhonů oddělit dřevem, betonovými tvarovkami, plechem, ale tyto . Vzhled těchto obrub by neměl nijak narušovat harmonii zahrady a také by obruby neměly bránit péči o rostliny na záhoně nebo údržbě trávníku. Musíte pak před tím, než začnete sekat trávu, chodit po zahradě a kamínky vracet do záhonu , . Na výběr je mnoho způsobů, jak trávník od záhonu oddělit.


Trávníkový lem a obruby jsou nejjednodušším způsobem, jak oddělit záhon od trávníkové plochy. Usnadňují práci při péči o trávník a sekání trávy .

Potřebujete na zahradě ohraničit trávník nebo záhon ? Poradíme vám, jak kolem záhonu postavit palisády a obrubníky. Návod najdete na HORNBACH. Ohraničení trávníku anebo záhonu má nejen estetickou, ale i praktickou. Nejjednodušším způsobem, jak oddělit záhon od trávníkové plochy, . Chtěla bych tam zasadit něco cca m vysokého dostatečně . Záhony s rotlinami, okrasnými i užitkovými, je vhodné od zbytku zahrady oddělit obrubami. Existuje přitom mnoho řešení, od obrub dřevěných a . V zahradách se střídají různé povrchy a jejich přechod bychom neměli zanedbat.


Pokud do našeho květinového záhonu začne prorůstat plevel a okolní tráva, . Budeme dělat okrasný záhon podél plotu cca 30m a přemýšlíme co bude nejlepší na oddělení od trávníku. Původně jsme chtěli plastové (kdo ví jak dlouho vydrží), dřevěné (kdo bude věčně dosekávat), tohle mi přišlo nejlepší. Skrytá zahradní obruba umožňuje téměř neviditelně oddělit různé povrchy, jako.


Budujete zahradu a potřebujete oddělit květinové záhony ? Vyzkoušejte neviditelný obrubník! Dovoluje jednoduše a rychle vytvářet záhony , cesty, chodníky a parkoviště . Také záhony lze od jejich okolí prostorově oddělit pomocí „mrtvého“ dřeva, což je alternativa přírodě jistě bližší než betonové nebo plastové obrubníky.

Ať už potřebujete oddělit trávník od kůry či kačírku nebo jiné dva druhy záhonů , je použití neviditelného obrubníku správná volba. Jediná údržba kterou záhon vyžaduje je stříhání a udržování okrasných rostlin. Jak takovou zahrádku založit? Obrubník lze pokládat rovný, . Určete a vymezte prostor pro okrasný záhon. Zapomněli jste přístup k účtu?


Aug Jak oddělit záhon od trávníku?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky