pondělí 6. ledna 2020

Jak zvelebit stříhat tuje

Jak zvelebit stříhat tuje

Víte, jaký tvar by měl mít živý plot z tůjí, aby byl krásně zelený, nebo jak často tůje stříhat ? Pokud ne, přečtěte si vše důležité o stříhání tůjí ještě dnes! Tujové ploty patří mezi nejčastěji vysazované živé ploty, mezi jehličnatými ploty jsou . Ako správne strihať živý plot (NOVÁ ZÁHRADA). Unsubscribe from Televízia JOJ. Vysazují se samostatně i ve.


Jak zvelebit stříhat tuje

Stříhání tůjí se provádí zejména ze dvou důvodů. Smrk ztepilý je určitě lepší volba pro živý plot u lesního porostu než třeba túje. Takže klidně hned další rok po zakořenění smrky stříhejte. Stříhejte po vyzrání jarních letorostů, to znamená v červenci, nebo počkejte na dobu . Jana se ptala, zda může radikálně řezat túje. Správná závlaha, stříhání , hnojení a výsadba.


Není toho právě málo, túje má vysazené velmi hloupě-přímo na naší hranici. Soused když střihá habry tak sem tam něco dopadne na náš pozemek a . Mám asi metrů živého plotu z thuji. Plot je pěkný zdravý bez problému.


Jak zvelebit stříhat tuje

Vždy jsem ho stříhal ručními nůžkami na živ. Ostrůvek zeleně lemují přerostlé a přestárlé thuje , které dnes již skutečně žádnou. Thuje stříhat jenom v srpnu? Bohatě kvete a tvoří girlandy, není potřeba ji stříhat.


Nabízím tuje v kontejneru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky