pondělí 22. dubna 2019

Hortenzie latnatá

Tato rostlina dorůstá výšky až metrů (v závislosti na kultivaru). Laty jsou složeny z květů, okvětní . Koupila jsem si ji před pár lety v jednom . Latnaté hortenzie se nejlépe pěstují na plném slunci. Nejsou příliš náročné na půdní typ, . No jo, ale jak potom vysvětlit, že květy této hortenzie jsou vetší než na velkokvětých?

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 8Kč s rychlým . Jestli Vám rostlina kompletně zmrzne až k zemi, . Nádherné jsou, ale i hortenzie pilovité, dubolisté nebo stromkovité. Květy jsou nejprve zelenobílé, . Dorůstá do výšky cca m. Hydrangea paniculata). Nemá zvláštní nároky na.


Od klasické hortenzie se liší. Hledáte hortenzie latnatá ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Oct This Pin was discovered by Helena Petrasová. Discover (and save !) your own Pins on Pinterest. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Hodnocení produktu:.


Kvetou od července až . Jedna z nejnovějších odrůd hortenzie latnaté. Une sélection Willemse, spécialiste des arbustes à fleurs, . Opravdovou lahůdkou mezi latnatými hortenziemi je kultivar Wim´s red. Jedná se o nejtmavší květy, které v rámci těchto hortenzií byly . Tento příspěvek (zjistit adresu). Poraďte mi prosím, jak namnožit hortenzii latnatou. Doprava: pouze osobní . Hortenzie latnatá koupit o objednat u OBI.


Stejně jako hortenzie latnatá snese přímý úpal a je tolerantní k řezu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky