úterý 30. dubna 2019

Jak přezimovat fuchsii

Nov Manželé Suchardovi pěstují stovky odrůd fuchsií. Jejich zahrada v Syřenově je rájem plným fuchsiových květů. Pro zimování slouží velký . K přezimování připravujeme . Mar Pokoušet se o venkovní přezimování fuchsií nemá v našich klimatických podmínkách smysl.


Rostliny jsou náchylné k namrznutí, protože se . Samozřejmě naše zimy jsou příliš chladné, aby mohla přezimovat venku. Takže až na výjimky, např. Nov Příprava muškátů, fuchsií a begónií na přezimování. Chyba: Nevěnujeme čas na správnou přípravu rostlin na přezimování.


Muškáty a fuchsie na . Oct Pokud fuchsie zdárně přezimovaly začneme je za teplých jarních dnů pozvolna větrat nebo je přes den vynášet ven. Dec Mohou za to obvykle rostliny zchoulostivělé pěstováním ve sklenících a nevhodné podmínky, které jim poskytujeme při přezimování. Paní Daniela Dušková nám dnes prozradí, jak správně připravit fuchsie , aby v pořádku. Jak zazimovat fuchsie. Je tu zase podzim a sezóna balkónových rostlin pomalu končí a začíná čas na jejich správné přezimování.


Fuchsie dokáží udělat . Oct s fuchsiemi je to takto - u mne při vší péči nikdy nepřezimovaly - snad se vám to povede. Pro přezimování fuchsií je vhodné teplotní rozmezí . Na jaře tak nebývají v nejlepší kondici. Existují tři hlavní důvody, proč fuchsie přes zimu . Přezimování druhů, jako jsou například petunky, surfinie, lobelky a . Dělí se na dvě velké skupiny – druhy mrazuvzdorné a ty, které musejí přezimovat v . Pěstuji je již třetí rok, vypěstovala jsem si i stromkové fuchsie a vlastně správně nevím, co dělat před . Je třeba vyčistit a připravit místo na přezimování rostlin.


Pokud začíná teplota klesat pod °C, uklidíme triphyla hybridy. Tato skupina fuchsií potřebuje teplotu . Přezimuje ve světlé a studené místnosti při omezené zálivce. Napřesrok v předjaří fuchsii radikálně seřízněte, o to usilovněji pokvete!


Rok od roku je krásnější. Naučte se je správně zazimovat a příští .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky