úterý 9. dubna 2019

Jak casto zalevat schefflera

Ty ale velmi často uhnijí. Jak se starat o šefleru? Jaké jsou choroby a škůdci šeflery?


Pokud šefleru letníme a pak ji přeneseme do suchého prostředí bytu, často se toto napadení projeví. Schefflera arboricola), která roste opravdu rychle a do velkých rozměrů. Kaktusům nemůžete ublížit m. Abeceda zahrady forum. Co tedy její chování znamená a jak ji opravit? Vám vděčný za každou radu: kolik a jak často zalévat , čím hnojit, jak množit, apod.


Zásadní otázka, na kterou neexistuje univerzální odpověď. Ale můžete si osvojit několik pravidel, díky . Zalévání rostlin nelze řadit mezi pravidelné rutinní domácí práce. Je potřeba zalévat tehdy, když to rostlina . Nevím jak mnoho mám zalévat , abych nepřelila, ale aby listy byly vitální. Re: schefflera skodcovia.


Půdu je nutné udržovat mírně vlhkou, zalévat odstátou vodou a pravidelně rosit. Pokud je zima zalévat rostlinu ještě méně často. Každý majitel exotické květiny se však musí sám rozhodnout, jak často to musíte udělat pro jeho vzorek.


V zimě stačí jednou týdně. Bažina s sebou často nese negativní konotace, jako něco hnusného,. Takže zalévat jednou až dvakrát týdně a spíše do misky než na rostlinu, . Učit se, jak identifikovat typické chyby ošetřovatelských a jak zabránit dalším škodám. To nastane, když budete zalévat rostliny příliš často , nebo obchody substrátu . Zahradu nemá cenu zalévat často a krátce, protože se navlhčí pouze povrch půdy, ale spíše v delších intervalech a důkladně. Domácí obvazy na pokojové květiny.


Pravidelně se dívejte na zadní stranu listů, protože právě tam se často usazují škůdci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky