úterý 23. dubna 2019

Jaky napis na smuteční stuhu

Z nápisů na věncových stuhách je vždy patrné od koho věnec je. Jaký text ale zvolit a co napsat na smuteční stuhu ? Nápisy na pohřební stuhy můžete volit dle. Smuteční stuha je rozdělena na dvě části - pravý a levý cíp. Text můžete volit plně dle svého posouzení. Chcete-li se držet tradice, do levého cípu umístěte obecný . Pokud chcete na kytici smuteční stuhu s nápisem , prosíme vložte text na stuhu do pole „text ke kytici“.


Věnce jsou vázány smuteční. Nejprve si vyberete . Nejčastější způsoby vazby smuteční stuhy. Způsob vázání stuhy v horní části věnce, stuhy směřují dolu, nápisy jsou proti sobě. O tom, zda volit pohřební věnec nebo smuteční kytici, rozhoduje, v jakém vztahu. Poznamenejte si, jaký kdo bude chtít věnec, barvu stuhy a text, aby nedošlo k záměně.


Nezanedbatelnou a rozhodující okolností může být také to, jaké květiny. Důležitou součástí kytice či věnce bývá smuteční stuha. Jakou smuteční stuhu zvolit. Důležitý je ale samozřejmě také nápis na stuze.


Jen je třeba rozmyslet si, jaký text na stuhu nechat zhotovit. Pietní věnce a pietní kytice. Podle vztahu k zemřelému volíme mezi věncem či . Nevíte jaké květiny na pohřeb? Do poznámky u objednávky nám prosíme napište text, který si přejete na stuze uvést.


Pohřební kytice na hrob, pohřeb. Vhodným doplňkem, který konkretizuje náš vztah k zemřelému je stuha s textem. Ta se používá na smuteční kytice či věnce, aby bylo . Kytici zhotovujeme v různých.


Volitelná stuha s nápisem. Zajistíme od malých květin do ruky, až po velké smuteční věnce. Jaké jsou ceny smutečních kytic.


Samozřejmě u nás můžete objednat i stuhy s nápisy na smuteční kytice. Přímo v naší kanceláři .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky