pondělí 7. května 2018

Indiánská borůvka pestovani

Indiánská borůvka pestovani

Také plody chutnají výborně a dají se zpracovávat nejrůznějšími způsoby. Nejvíce asi oceníte jeho bezproblémové pěstování. Muchovník, kterému se pro jeho drobné tmavě modré plody přezdívá indiánské borůvky , můžete pěstovat kdekoli. Nevadí mu mrazy, dobře . Vinná réva - množení, Muchovník indiánská borůvka , Amelanchier lamarckii, Kanadské borůvky, Kanadská borůvka - zazimování, Kdy stříhat kanadské borůvky, . V Severní Americe se však pěstují především pro své chutné a na vitamíny bohaté plody, známé pod názvem indiánská borůvka. Přezdívá se mu indiánská borůvka.


Indiánská borůvka je vhodná do každé zahrady. Je možné ale i pěstování v květináči na terase či balkoně. Pěstování je velmi jednoduché a v . Amelanchier alnifolia Ovocný strom nebo keř, který v zahradách dokonale splňuje i funkci rostliny okrasné. Velmi snadno se pěstuje a udržuje (dobře snáší řez).


Ne nadarmo se jim přezdívá indiánské borůvky. Plody muchovníku jsou vzhledově i vzrůstově borůvkám velmi podobné. Na pěstování jsou tyto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky