úterý 8. května 2018

Kabelová oka lisovací

Ihned k expedici: 1a více,. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace.


Jedná se o izolované oko , které je určené pro ukončení slaněných vodičů H07V- K (CYA) pod šroubkem. Kabelová lisovací oka. Toto lisovací oko je určené… Kč – Kčv obchodech.

Objednací číslo: BF 11. Tato kabelová oka prodáváme pouze na balení. Jelikož se jedná o lehčenou verzi oka, je vhodné používat doporučených lisovacích.


ALU-F Oko kabelové lisovací 2mmM1 hliníkové, GPH. Materiál elektrovodná měď. Lisovací kabelová oka pro kabely o průřezu mm. Otvor pro šroub 1- mm.


Filtrovat dle dostupnosti, ceny, výrobce. Značky: Libovolné GPH Ostatní SEZ DK.

LISOVACÍ KABELOVÁ OKA. Milionkrát ověřené lisované spojky jsou používány ve všech oblastech průmyslu,. Cena bez DPH: Kč Cena s DPH : Kč.


Krimpovací kleště na kabelová oka , 6-50mm GEKO Optimální poměr páky umožňuje upnutí s nízkou silou. Ergonomická rukojeť zajišťuje bezpečné uchopení . Vážení zákazníci, voláte nám, zda náš e-shop expeduje zboží v těchto dnech v důsledku opatření proti Corona viru. Eshop je v provozu a denně pro Vás n. Zvětšit obrázky - zoom. Množství: Jednotka prodeje:.


Mřížkové Seznam Filtr. PRŮŘEZ ZAPOJITELNÝCH VODIČŮ (mm2). Orientační rozměry: d = 1mm k = mm. Kvalitní kabelová oka , materiál CuSn. Specializujeme se mimo jiné na nářadí značky KNIPEX, provozujeme kamennou prodejnu a e-shopy on-line.


Zabýváme se prodejem nářadí, . Masivní nástroj pro kvalitní práci s šestistranným stiskem. Velikost lisovacích matric . Dodáváme komponenty pro rozvaděče, jističe, proudové chrániče, svodiče přepětí, kabely, elektroměry, topné panely.

Cu pro jemně slaněné vodiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky