středa 23. května 2018

Jak očistit střesni krytiny

Všechny tyto nevítané důsledky blízkosti okolní přírody mohou střešní krytinu různým způsobem poškozovat. S přírodou je tedy nutné podstoupit o střechu nad. Před nástřikem ochranné impregnace krytinu nejdříve očistíme vysokým, ale. Použitím wapky však docílíme pouze očištění střechy, pokud se budeme chtít . Dokonalé očištění povrchu tašek od mechů, lišejníků, sazí, prachu,mastnoty, . Nenechte to dojít tak daleko, abyste museli utrácet peníze za novou střešní krytinu !

Mnohdy stačí střechu pouze vyčistit! Zavolejte si o cenovou nabídku . Běžný déšť je obvykle zcela dostačující, aby udržel střešní krytinu čistou. Očištění střechy od mechu lišejníků a nečistot. Prodloužení životnosti střešní. Střechu očistíme , umyjeme, odstraníme výkvěty, saze, mechy, lišejníky a další.


Pro betonové a pálené střešní krytiny používáme kvalitní silikonové přípravky s . Po očištění střechy vysokotlakým strojem následuje penetrace krytiny a poté dvojí nebo trojí nátěr touto.

Důležité je zkontrolovat těsnost střešního pláště a opravit případné nedostatky dříve, než se zhorší počasí. Jednotlivé tašky skládané střešní krytiny se dají vyměnit. Jak připravit střechu na zimu včetně okapů a oplechování. Na dalším obrázku již je zobrazena polovina betonové střešní tašky po mechanickém očištění a odmaštění. Již zde je rozdíl ve vzhledu povrchu . Aby vaše střecha vypadala neustále jako nova, je zapotřebí ji čistit minimálně 1. Funkčnost a životnost střešní krytiny lze zajistit jedině efektivní údržbou.


Někde stačí na jaře vyčistit okapy, jinde sníh a mráz potvrdily, že nazrál čas na generální opravu střechy. Ta ovšem může stát i víc než 1tisíc . Ty mohou růst na každém typu střešní krytiny : asfaltových šindelích,. Současné skládané krytinyjsou velmi kvalitní a zpravidla potřebují pouze pravidelnou prohlídku, případně mechanické očištění.


Dle přání zákazníka po kompletním očištění střechy provedeme ošetřující nátěr. Tento nátěr má významy: 1. Nikdy nezkoušejte čistit okna bez použití vody, jinak hrozí poškrábání skla. V mrazu nemyjte okna horkou vodou, sklo by mohlo prasknout.


Informaci o základní chemické odolnosti střešních plastových fólií udává. I při takto provedeném způsobu očištění však není riziko trvalého .

Před nanesením ochranného nátěru musí být podklad očištěný. Při opravě každé střešní krytiny , zejména drážkových tašek, je nutné použít stejný. Výměna poškozeného hřebenáče Nejprve očistíme podloží od staré malty, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky