pondělí 21. května 2018

Jak se množí scheflera

Listy jinak blednou při nedostatečné výživě. Slovensky ‎: ‎šeflera Rozmnožování pokojových rostlin – způsoby - Chovatelka. Pokojové rostliny lze množit hned několika způsoby, každá pokojová . Dievčence šikulky záhradníčky neviete ako sa množí táto kvetinka? Schefflera actinophylla .

Hnědé okraje a pokroucené listy šeflery. Rostlina je umístěna v chladnu a průvanu. Zaschlé listy a hnědé špičky šeflery.


Co se týká šeflery a množení , rozmnožuje se vrcholovými řízky, které se nechají zakořenit ve vodě. Jak už bylo zmíněno výše, . Dělí se vrcholovými řízky nebo výsevem při vysoké půdní teplotě. V bytových podmínkách většinou nekvete.

Vyhovuje jí světlé stanoviště bez přímého slunce s. Vše co se týká hortenzie(pěstování, zazimování, množení ). V březnu až dubnu se hortenzie množí řízkováním. Předjaří a jaro je vhodnou dobou pro množení pokojových rostlin. Z kousku výhonu, jehož odebrání rostlina ani nepocítí, doroste nová. Množení Hortenzií provádějte řízkováním! Za poledne by šeflera měla být chráněna před přímým slunečním.


Rozmnožování: Šeflera se rozmnožuje vrcholovými řízky, které necháme zakořenit ve vodě. Poznámky: Přesazujeme podle potřeby na jaře a . Feb Šeflera dlanitolistá je jedovatá rostlina, která obsahuje látky dráždící pokožku a sliznici. Indoor Outdoor, Zelenina.


Biogeografické regiony. C množení : původní druhy množíme semenem a odrůdy . Vo svojom prirodzenom prostredí dorastá do výšky až m. Chceli by ste si ju rozmnožiť a .

Senecio cruentus Cinerárie zahradní, starček, popelivka. Pochází z Kanárských ostrovu a Afriky. Je to jednoletá rostlina, která se rozmnožuje semeny nebo . Snadno se množí dělením.


Foto: Adéla Taitlová, Právo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky