pátek 25. května 2018

Jaky postrik ovocne stromy na podzim

Postřik se provádí po opadu listí za suchého počasí a teplotě nad 7oC. Na podzim ovocné stromy také hojně zaléváme a nezapomeneme provést podzimní. Naši podzimní péči potřebují však i stromy , jak ovocné , tak ty okrasné.


Ovšem ani ostatním stromům nemusíme postřik odpírat. Ani bych postřik na podzim dělat nemohl - jabloně ještě mají listy a budou je mít podle letošního počasí ještě na vánoce, leda že v zimě při . Podzimní péče o ovocné stromy. Důležitý je také preventivní postřik proti škůdcům. Na podzim se sázejí jabloně a hrušně, švestky, renkló třešně a višně a z. V sezoně postřik proti škůdcům a chorobám a rovněž i starost o . Kdy a jaký je nejlepší způsob.


Co a kdy čistitovoce stromy v zahradě na podzim ? Proti kadeřavosti stříkáme na podzim , pokud možno si vybereme den s vysokou teplotou. Mám hlavně ovocné stromy : jabloně, hrušky, broskvoně, nektarinky. Nejlepším prostředkem proti mechům a lišejníkům je postřik. Postřikujeme na podzim nebo záhy na jaře, před rašením pupenů. Po opadu listí kontrolujeme stromy.


Pokud jste již postřik provedli na podzim , pak na jaře určitě nezapomeňte provést postřik opakovaně. Stromy se infikují velmi rychle. Pokud máte na zahradě ovocné dřeviny, určitě chcete sklidit jejich bohaté.


Venkovní teplota a fakt, že stromy většinou ještě nemají narašené pupeny. Prevencí je odstranění listů ze zahrady na podzim , první postřik se pak . Na začátku jara se probouzejí nejen ovocné stromy , ale i škůdci a choroby, které je. Jejich vyhrabání na podzim a dezinfekční postřik v téže době znamenají . Postřik stromů na jaře nezbytnými léky ochrání zahradu před metlou škůdců a. Ovocné stromy se obvykle zpracovávají v druhé polovině března. Na podzim i na jaře se tímto fungicidem stříkají stromy jako hruška, švestka a jabloně. Každý rok se většinou na jaře zděsíme, když vidíme v jakém stavu se nachází trávník na naší zahradě.


Je třeba vědět, že postřik ovocných stromů je vázán na venkovní teplotu během. Celé léto a ještě dlouho na podzim kvetly do krásy a těšily nás. Na jaře před výskytem listů nebo na podzim po jejich pádu je účinnou metodou.


Vynikající prevence - postřik stromů bez listů roztokem síranu železnatého a listovím - Bordeauxská kapalina. Jabloně kvetou - jaký zázrak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky