úterý 15. října 2019

Jilm sibiřský v zimě fotky

Když se vám jilm po tom roce až dva dostal do vztoužené zahuštěné výšky, jak. Jste spokojení a nezvolili by jste nyní po zkušenostech s jilmem raději jinou volbu než jilm sibiřský ? Jediná nevýhoda je, že na zimu opadá a jsou vidět jen holé větvičky,. Dal jsem si do fotogalerie nějaké fotky , jestli se chce někdo podívat.


Postupně sem přidávám fotky toho, jak se plot v čase vyvíjí. Sibiřský jilm – poznámky a zkušenosti. Výsadbu jsem nijak nekomplikoval, vyhloubil . Nové přírůstky již dosahují délky až 20cm. K tomu bychom museli z Catalp udělat jakousi clonící alej. A tak jsme hledali dál.


Myslím, že poprvé jsem o Jilmu slyšel od našeho projektanta, p. Turkestánský brest (Ulmus pumila) známý spíše coby jilm sibiřský. V tomto příspěvku totiž ukážu jak můžete jedním špatným rozhodnutím zdánlivě znehodnotit šestiletý živý plot. Na prvním obrázku vidíte fotku živého plotu z října. Zázračný živý plot, Jilm Sibirský, Turkestanský brest.


První fotky sou z jarní výsadby v ulici. Byla zima , foukal vítr, ale sem tam se objevilo i sluníčko. Jilm sibiřský (Ulmus pumila), jinak též turkestánský brest, dovede v. Do zimy pak dobře zakoření a na jaře rychle vyrazí. Také potřebují, stejně jako rododendrony, dostatečnou zálivku, aby v zimě netrpěly . Jde o jilm sibiřský (Ulmus pumila), známý u nás také pod názvem.


Bambus špatně snáší přemokření, zejména v zimě , zajistěte mu tedy . Zaujal mě především rychlostí růstu, jen nevím zda v zimě když . Pár zimních fotek , z 1. Vidíte, že při správném stříhání kryje dobře i přes zimu. Potřebujete-li rychle vytvořit zelenou stěnu, vysaďte si jilm sibiřský (Ulmus pumila , označovaný i jako turkestánský brest),. Zimní řez jádrovin a okrasných dřevin.


Hanko, nemam extra fotku toho plotu, tak jsem ted nasla par pracovnich lonskych,. Během jednoho roku má přírůstky 2-8metrů. Fotogalerie živého plotu z jilmu sibiřského (ulmus pumila).


Fotografie jsou řazeny od nejnovější po nejstarší. Nadmořská výška 476m. Bude teď někdo sázet? Kde nejvýhodněji koupit sazenice? ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM.


Dobrý den, můžete mi prosím, poradit ohledně živého plotu s jilmu sibiřského. Je proto třeba je aleaspoň 1 . My máme z habru, na zimu teda opada, ale jaro, léto, podzim je nádherný. Thuje mám spojené se hřbitovem,.


Europska Unia Madarsko . Silné, zdravé sazenice přímo od pěstitele.

Jilm sibiřský v zimě fotky

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky