pátek 13. března 2020

Jak přesadit orchideje

May Pěticentimentrové sazeničky můžete přesadit do samostatných květináčů. Před přesazením do zahrady je vhodné rostliny trochu otužit. Jen pokud bude mít levandule v nádobě dost místa, bude se pěkně rozrůstat a. Jump to Rozmnožování a přesazování - Co se týče přesazování , levanduli byste měli přesazovat v době, kdy nekvete. Pokud chcete prosadit levanduli v .

Jun Když bude levandule dostatečně vzrostlá, přijde čas na její přesazení do většího květináče, který je přátelský k pěstování levandule na balkoně. Apr Na jaře bude větvička zakořeněná a můžeme ji odstřihnout od mateční rostliny a přesadit na vybrané místo. Levanduli pravidelně . Jun Také máte rádi levanduli ? Právě nyní se můžete během okamžiku přenést do Středomoří. Je to nezaměnitelná vůně levandule a především . PŘESAZOVÁNÍ STARÝCH BYLIN Z KVĚTINÁČŮ Jaro je nejlepším obdobím pro přesazování starých mnoholetých bylinek,jako jsou levandule , rozmarýn nebo .

Střih levandule provádíme na jaře a na podzim. Zjara zastřihneme první výhonky, aby se rostlina zahustila. Na podzim levanduli zkrátíme do malého kopečku, . Sep Kdo vsadil ve své zahradě na levanduli , může si být jistý, že neprohloupil.


Je krásná, dekorativní, vcelku odolná, nádherně voní, je užitečná a . Podívejte se na krátké a názorné video v detailu jak stříhat levanduli. Zajímá vás také jaké. Lze je ponechat v květináči nebo přesadit přímo do záhonu. Nenapadlo Vás zkusit si takovou levanduli zasadit i doma?


Rostlinku můžeme ponechat v květináči či ji přesadit přímo do záhonu. A až budou vysoké přes pět až sedm centimetrů, budete je přesazovat. Apr Neváhejte a navštivte levandulové okénko v centru Mikulova a. Toužíte si zasadit na zahrádce vlastní levanduli ? S následujícími tipy to hravě zvládne opravdu každý.


Mar Nejjednodušší je koupit si už vypěstovanou rostlinku.

Tu můžete ponechat v květináči nebo ji přesadit do záhonu. Ale pozor, ne každá levandule. Detailní článek o množení levandule , stříhání, použití levandule v kuchyni, účinky. Mátu bych zkusila přesadit jinam, levandule totiž přesazování snáší hůře, . Aug Chystám se přesadit levandule na jiné místo, jak dobře to snese? Samozřejmě se budu snažit výrýpnout celý kořenový bal, abych nepoškodil . Starší rostliny, které jsou na.


Kam zasadit levanduli? Jak vybrat levanduli? Kdy přesadit levanduli ven?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky