pondělí 16. března 2020

Jednořádkový vyorávač tek inzerce

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vyoravač brambor. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyorávač brambor - TEK. Prodám vyorávač TEK dvouřádkový. Cena je bez DPH, dvouletá . Vibrační zadní vyorávač na brambory Bomet.


Bazar strojů - řádková inzerce - prodejte tiskařský nebo dřevoobráběcí stroj - prodam jednoradkovy. Jednořádkový vyorávač brambor TEK. Popis: Nabízím vibrační vyorávač brambor - TEK STS Hradec . Inzerát již není platný.


PRODEJ ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY A TRAKTORŮ. TEK jednořádkový vyorávač brambor tažený Wuhlmaus Ts náhonem. Prodej výběrových velích matek z registrovaného chovu. Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto vyorávačem brambor? Dá se alespoň obecně řict, jestli je jednořádkový nesený tek lepší než čert?


Stroj je funkční ,točí se, pásy opotřebené. Vložte inzerát do inzerce zdarma, inzerujte zemědělskou techniku. Chtěl jsem koupit dneska jednořádkový -vytřésací,ale je moc velký. Nový, nepoužitý s manuálem a záručním listem, nepomlátí brambory. Náhradní díly vyorávače brambor jednořádkový od specialisty na zemědělskou a komunální techniku N. Je to jednořádkový nesený čert na brambory, většinou modré barvy.


Zemědělské stroje Krajský : Sazeče a vyorávače brambor - Agrobazar Hračky Motorové. Sazeč brambor jednořádkový - s kovovými koly bez přihnojování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky