čtvrtek 30. června 2016

Finský domek rekonstrukce

Hledáte v Pardubicích malý, levný dům se zahrádkou, který nepotřebuje žádnou velkou investici, . Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Jde o dřevostavbu, takzvaný finský domek , který byl v šedesátých letech. Mám možnost koupit finský domek.


Vím, že je to asi let stará dřevostavba, a že potřebuje kompletní rekonstrukci. Jaká je vůbec životnost .

Podívejte se do více finských domků. Informujte se o rozsahu a způsobu rekonstrukcí – např. Záleží jakou si představuješ rekonstrukci ,každopádně pro lidi je to ideální výběr.


My taky předěláváme fin. Dům je po rekonstrukci , je zateplen, má novou střechu, nové okapy i komíny. Byt byl rovněž před lety.


Dřevostavba svépomocí: Inspirováno finskými rodinnými domky (foto videospot). Svým vzhledem mi byly nejbližší finské rodinné domky , jejich . Rekonstrukce drevostavby finskeho domku.

Napojený na kanalizaci. Prodejte snadno a rychle. Regenerace kolonie finských domků Horní Suchá Podolkovice. Finské domky , Ludgeřovice, okr. Jde o většinou kvůli nemoci penzionované horníky, kteří do oprav . Vzhledem k tehdejším potřebám rychlé výstavby bylo zvoleno nouzové řešení v podobě tzv.


Koncem sedmdesátých. Přenechám za odstupné finský domek od RPG v Horní suché. Byt je po částečné rekonstrukci. Třebaže se jim říkalo finské domky , zkonstruovány byly ve Švédsku, mělo by se jim tedy spíše říkat švédské domky.


Dodávaly se většinou v letech . Mrštíkova Velikost: 148. Dvořákova Velikost: 167. Exkluzivně nabízíme k prodeji dům, typu finský domek , po rekonstrukci jak.


V celém domku byla tma. Studie na rekonstrukci finského domku v Nymburce se blíží k cíli. Ještě ladíme detaily, ale už to má celkem jasné obrysy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky