úterý 14. června 2016

Jak vyčistit kal na dně bazénu

Je často doprovázena tvořením slizu na dně a stěnách bazénu. Jak se zbavit znečištění? Zkontrolujte hodnotu pH a koncentraci volného chlóru, . Plánujete trávit horké dny s rodinou u bazénu ? Postarejte se o to, aby voda v něm byla čistá!


Autor: Lenka Chvostová.

Asi nejlepší by byl vysavač ale zbytečných pár tisíc. Takové horké letní dny je nejlepší prožít po bradu naložený v bazénu. Do vody vmícháme flokulant, který kal srazí do chuchvalců, které snadno. Stačí ho připojit k výkonné pískové filtraci a sám dokonale vyčistí dno i stěny . Nezoufejte, snadno vám vysvětlíme, co mléčnou . Do vody v bazénu se dostává spousta nečistot, jako jsou zbytky opalovacích krémů,. To znamená, ve zkratce, že nejprve pečlivě vyčistíte dno a stěny bazénu , . Jsou schopné čistit buď všechny plochy bazénu , anebo jen dno.


Dno a stěny bazénu jsou kluzké a mazlavé, voda zapáchá.

Kal musíte dostat do vznosu a přefiltrovat přes pískovou filtraci. Pokud je kalu více a je jemný, potom se začne vracet tryskami - můžete to i vidět . Nebo bazén vypustit, dno a stěny očistit přípravkem Na usazeniny a před novým. Pokyny pro čištění vody a čištění bazénů vyvložkovaných DLW delifol fólií. Děkujeme vám, že jste. Kromě nevzhledných zelených sedimentů na stěnách a dně bazénu.


Mám polypropylenový bazén Albion , po letech používání se na dně vytvořily. Nejprve filtrační jednotku zkontrolujte. Podívejte se také, jak probíhá údržba bazénu.


Vodní rostliny se nesmí rozrůstat natolik, aby hladinu a dno jezírka obsadily. UV-sterilizér a biologický filtr, které zachytí nečistoty, odstraní kal , řasy a choroboplodné zárodky. Nepretržite filtrujte. Vyčistite fóliu pomocou Clear gel. Horší to však již je s nečistotami, které se usazují na dně bazénu a jeho stěnách.


Ty obvykle sebevýkonnější filtrace nenasaje. IX-IV čistit bazén , přeneseme v létě plovoucí voďanku na jiný bazén , . Máme plastový bazén a stále se nám na dně usazuje jemný kal , kterého se . Dno bazénu bylo po zimě velice znečištěné, proto jsem musel opakovat cyklus několikrát. Vysavač spolehlivě dno vyčistí a minimalizuje potřebu dlouhodobé filtrace a voda v bazénu je čistá.

Bazén lze čistit i pomocí salinace, tedy pomocí soli. Jde o to, že se tato látka pomocí elektrolýzy mění na přírodní chlór, který v podobě kyseliny .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky