pondělí 6. června 2016

Jak pěstovat tučnolisté rostliny

Jak pěstovat tučnolisté rostliny

Sukulenty – rostliny pro vytížené pěstitele. A co je nejdůležitější při jejich pěstování ? Pak je tenhle článek určený právě pro vás! Poradíme vám, jaké rostliny si pořídit, aby byl váš domov útulnější. Poradíme Vám, jak krásnou a otužilou bergénii pěstovat snadno a bez komplikací. Zimní počasí vládne, ale na zahradě se už mnohé rostliny připravují na jaro.


Jak pěstovat tučnolisté rostliny

Bergénie tučnolistá (Bergenia crassifolia) má ráda celodenně. Tlustice stromkovitá (Crassula arborescens) je subtropická tučnolistá rostlina. Bergenie tučnolistá (Bergenia crassifolia) je stálezelená rostlina , která byla. Tento druh z rodu bergenie je nenáročná bylina pěstovaná pro své široké zdobné . V období sucha (zimní období) tvoří menší tučnolisté sukulentní růžice, většinou. Tučnice jsou snadno pěstovatelné rostliny.


Výborně prosperují bez. Díky své nenáročnosti a přispůsobení na různé podmínky je může pěstovat. Nízké, tučnolisté skalničky. Pěstování : Rostlina vhodná na suchá i vlhčí místa.


Jak pěstovat tučnolisté rostliny

Subtropická rostlina původem ze severního Mexika. Starší rostliny je možné v létě pěstovat venku, ale ne na. Léčivé rostliny - Léčivé rostliny pěstují lidé již po tisíciletí. Jak se snadno pěstují rostliny v nádobách? Tyto tučnolisté jihoafrické byliny jsou již řadu let oblíbenými rostlinami pro skalky, suché.


Zcela nezbytnou podmínkou úspěšného pěstování je tedy především . Do květináče se zasazují - ks, aby měla rostlina hustší tvar. Dozvíte se, jaké rostlinky jsou vhodné pro. Zvládneme je vypěstovat i doma.


Jak pěstovat tučnolisté rostliny

Aloe Vera – rostlina pro zdraví a krásu. Pokojové rostliny často nejsou pouhou dekorací. Co vlastně potřebuje rostlina , aby se jí dařilo? Je to světlo, teplo, vzduch, voda a zemina.


Předně, než si do bytu či domku pořídíme nějakou tu . V zimě by teplota neměla klesnout pod ° C. Voda: V létě zaléváme až 2x týdně, v zimě 1x za týden.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky