středa 12. dubna 2017

Fuchsia na kmínku

Jak sázet jarní cibuloviny do květináčů ? Zkuste metodu lasagne. Nemožno ich pestovať v našich podmienkach vonku bez špeciálnej prípravy. V porovnání s rostlinami ze zahrady sice bude poněkud drobnější, ale listů ke sklizni naroste . Skvěle vypadají nejen na zahradě, ale také v květináči na balkoně.


Cibule je třeba zasadit na jaře.

Květiny pokvetou v létě. Pěstování Hlízky nejsou mrazuvzdorné. Lilie - pěstování v květináči.


Nikdy nezapomenu na vůni otcových frézií , vzpomíná na svého zesnulého otce Antonína . Pěstují se ve sklenících, ale je možné je vysadit i na záhony. Nejsou mrazuvzdorné, a proto se musí na podzim vyrýt. Aby příští rok kvetly, skladují se tři měsíce při . Ako pestovať frézie doma.

Freesia je krásna cibuľovitá rastlina, ktorá priťahuje pozornosť záhradkárov svojím jemným, . Frézie (foto), pěstování květin a péče. Samozřejmě pěstování frézií ze semen je mnohem složitější. Vývoj musí nezbytně probíhat v . První nadšenci nelitují obtíží, ostatní odkvetlou frézii vyhodí. V Nizozemí se někdy prodávají kvetoucí frézie v květináči během léta, ty se pěstují. Freesia bude vynikající výzdobou každé zahrady nebo domova, protože tato cibulovitá rostlina může být pěstována nejen v otevřeném poli, ale také v květináčích.


Dievčatá,aké máte skúsenosti s pestovaním frézií ? Mezi jarní cibuloviny patří např. Předpěstování v květináčích venku, v polovině září se rostliny s kořenovým. Kdo chce, může zkusit pěstovat frézie nejen z hlízek, ale i ze semen,. Na zimu je třeba květináč s nimi umístit do chladné místnosti, v níž se . Plnokvěté frézie (30). Přestože jsou frézie víceleté, často cibule vykvete pouze jedenkrát.


Ak chceme frézie pestovať v kvetináčoch doma, je vhodné ich zasadiť už v januári alebo . Příjemná omamná vůně sladká jako med – tak to je frézie. Její vůni poznáme i se.

Jejich vůně vám doopravdy provoní přinejmenším místnost, ve které je květináč umístěn. Pokud vysazujete rostliny na podzim, pak je vysaďte do květináče o průměru min. Chceme-li je pěstovat venku, můžeme je přirychlit doma v květináčích , v hrncích anebo je vysazujeme ven, až když je půda dostatečně teplá, tedy koncem dubna a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky