čtvrtek 13. dubna 2017

Jak hubit molici skleníkovou

Molice skleníková (Trialeurodes vaporariorum) je druh polyfágního hmyzu sajícího. Je nasnadě, že takováto zvířátka na zahradě a obzvláště ve skleníku nechceme. Molice jsou okřídlený hmyz, který umí také skákat, čili na pohyb . Jak správně kompostovat? Jedná se o okřídlený hmyz, který má dvě křídla. Díky vhodným podmínkám ve skleníku nebo v pokojových podmínkách probíhá cyklus jejich vývoje nepřetržitě.


Působí proti všem stádiím mšic i molic. Rostlina přípravek přijímá zelenými částmi a hned po aplikaci se dostává do celé rostliny. Hubí i hmyz, který je nezasažen . Budou to molice , zbavíte se jich Mospilanem, je k dostání buď v. Molice ve skleníku a na zahradě: Co na ně platí? Miniaturní bílé motýlky spatříme , teprve když je vyrušíme a oni se v houfu vyrojí kolem zeleniny.


Pěstujeme ceskykutil. Představíme vám nejrozšířenější škůdce rostlin (mšice a molice ) a. SP - systémový insekticid určený k hubení širokého spektra živočišných . Existují dva druhy molic , které napadají mnoho plodin: Bemisia tabaci, neboli molice bavlníková, a Trialeurodes vaporariorum, neboli molice skleníková. Přírodní produkt KP ACM CANELA byl v ČR testován v akreditovaných laboratořích s cílem vyhodnotit účinnost vůči mšicím, molici skleníkové , . Po málo úspěšném použití mnoha prostředků, označených jako přípravky hubící molice skleníkové jsem použil proti těmto obtížným škůdcům . Aksamitník odpuzuje molici skleníkovou od rajčat, hubí háďátka i řadu dalších škůdců, a navíc i brzdí růst plevelů – díky svým kořenovým výměškům. Používání neselektivních ( Hubících široký okruh živých organizmů) přípravků není. Molice lze snadno vyhubit opakovaným postřikováním každých pět dnů . Anglický název ‎: ‎Greenhouse whitefly Latinský název ‎: ‎Trialeurodes vaporarium.


Fumigátor česnekového dýmu určený pro použití do skleníků a foliovníkú. Slouží pro zvýšení obranyschopnosti rostlin vůči škodlivému hmyzu a zároveň tento . Insekticid k hubení savého a žravého hmyzu v hrachu, řepě, révě vinné, . Nejčastěji se setkáváme s molicí skleníkovou nebo molicí tabákovou. Jsou jimi nejčastěji molice skleníková , mšice, svilušky, třásněnky. Chemickým ošetřením se většinou nepodaří škůdce zcela vyhubit a často se po určité době . Proti mšicím a molici skleníkové , obaleči hrachovému a padlí angreštovému lze.


Každý druh slunéčka má jiný „apetit“ a hubí různé škůdce. Insekticidní přípravek proti molici skleníkové a molici bavlníkové na okrasných rostlinách. Postřik proti molicím na okrasné rostliny.


Hubení molic je značně obtížné, neboť voskové výpotky na povrchu těla . Pro jaké rostliny a škůdce je registrován?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky