středa 19. dubna 2017

Jak strihat tuje brabant

Kdy a jak se stříhají a zařezávají, na to se podíváme v dnešním článku. Túje je ideální stříhat alespoň dvakrát do roka. Víte, jaký tvar by měl mít živý plot z tůjí, aby byl krásně zelený, nebo jak často tůje stříhat ? Pokud ne, přečtěte si vše důležité o stříhání tůjí ještě dnes! Thuja Brabant , kdy stříhat.


Kdy je nejlepší obdobi pro střih živého plotu z thují? Mám asi 150cm vysoké rostliny ještě nezastříhané . Se stříháním tújí je lepší počkat až strom dobře zakoření. To může různě dlouho trvat ale minimálně je dobré nechat je až měsíce vklidu . Túje u nás patří k nejčastěji vysazovaným jehličinám. Otázka: Je potřeba túje stříhat už jako malé a nebo až když dorostou do požadované velikosti, např. Existují druhy thújí, které nemusíte stříhat.


Poradíme vám, jak vypěstovat vzrostlý živý plot za dva roky. Rostliny, které se dávají do živého plotu, dobře snáší řez. Kdy správně stříhat živý plot. To je ta nejpodstatnější informace. Snáší ho stejně dobře v dubnu, . Tuje , či jiné rostliny - ❗️Kompletní a podrobnější postup.


Okrem tuje západnej Smaragd existujú napr. Rychleji roste jiný druh túje – Brabant. Vyžaduje ale větší péči. Aby dobře košatila, musíte tuto túji zastřihávat častěji.


Orientační cena je za . Dobrý den,potřebuju poradit jak mám ošetřit thuje ,které začali reznout. Věděli jste, že túje neboli latinky thuja je lidový název pro zeravy, které patří mezi cypřiše? Túje jsou nejen velice častým estetickým prvkem . Túje lze pohledově zaměnit s blízkým příbuzným cypřiškem (Chamaecyparis), který rovněž. To platí i pro Brabant. Napadlo mi dat tam tuje len neviem ako daleko od seba, aby boli krasne huste a aky.


Jak tedy poznáme rozdíl? Stříhání tůjí aneb jak a kdy stříhat tůje ? Zobacz jak prawidłowo wykonać sadzenie tui Brabant , jak wygląda. Tuje Brabant są sprzedawane najczęściej w pojemnikach i takie można sadzić przez cały . Prvé strihanie robíme začiatkom júna a druhé strihanie koncom augusta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky