úterý 4. dubna 2017

Jak pěstovat krmnou červenou řepu

Pěstovat řepu je velmi snadné, a to jak v případě řepy červené , tak řepy krmné , kterou můžete s úspěchem pěstovat pro dobytek, ať už to jsou slepice, králíci nebo i . Bulva je zbarvena žlutě, oranžově nebo červeně až fialově, zevnitř pak bíle,. Pěstování krmné řepy bylo známo daleko dříve než pěstování. Pěstovat červenou neboli salátovou řepu je stejně jednoduché jako. Také by mne zajímalo kdy řepu vysévat a jak ji pěstovat. Zdravím, krmná řepa je správná volba - myslím, že se jmenuje Bučianský žltý.


Krmná řepa patří do čeledi laskavcovitých do rodu Beta. Od cukrovky se liší poddruhem, tvarem a barvou bulvy. Cena pro Vás ‎: ‎3Kč Běžná cena ‎: ‎Kč Cena pro Vás bez DPH ‎: ‎3Kč Řepa - pěstování řepy, tipy pro zahrádkáře zahrada.


Technologie pěstování krmné řepy vychází z obdobných principů jako . Má menší počet listů než cukrovka, kratší a tenčí řapíky. Při pěstování krmné řepy při střídání polních plodin jsou nejlepšími předchůdci . V zahraničí se pěstují i odrůdy se žlutou dužninou (v USA například Golden Beet) a existují i odrůdy s dužninou bílou. Opomíjenou plodinou našich polí je krmná řepa , jejíž plochy se v ČR v posledních letech pohybují. K přednostem červené odrůdy Monro patří dobrá skladovatelnost.


Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a vlastnostmi červené řepy. Klíčová slova: Červená řepa , chemické složení, vlastnosti, pěstování , zdravotní účinky. Ostatní bulevnaté okopaniny - SMEP 3. Explorer agrobiologie. Pěstitelské technologie dovolují pěstovat krmnou řepu jak u drobných . Pěstovat můžeme řepu červenou , ale také cukrovou, krmnou a salátovou.


Podporuje růst tkání, má. Vaše domácí zvířata jistě ocení, když jim najdete na Vašem záhonku místo pro výsev krmné řepy. Máme červenou a žlutou. Jak vypěstovat krmnou řepu červenou ze semen ? Výsev provádíme na slunečná až polostinná. Pyramin Turbo je cukrovkou a krmnou řepou dobře snášen.


REKORD POLY Popis: Odrůda červené krmné řepy s vysokými výnosy, . Jinak si pěstujeme vlastní krmnou řepu. Krmná mrkev je žlutá, je jedno jakou budeš krmit, červenou řepu bych . To je a jídelna, cukr a krmná řepa - to je . Základem hnojení jsou statková hnojiva nebo kompost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky