pátek 22. září 2017

Hubení molice na květinách

Strojní aplikace rodenticidní návnady pomocí švýcarského stroje Wumaki C9. Jedná se o aplikaci rodenticidního přípravku do strojně vytvořené . Přestože se loňské plošné hubení setkalo s odporem ochránců přírody a. Výhodou této formy aplikace je, že návnada s účinnou látkou je . Zaklapávací pastička na odchyt živé myši.

Hraboši se vyskytují v úrodných krajích do nadmořské výšky 6metrů. Největší škody způsobují. Jako návnada postačí kousek jablka. Existují i kovové pasti, . Zemědělci z Vlčnova hubí hraboše s pomocí speciálního stroje.


Vytváří v půdě rýhu, do které klade otrávenou návnadu. Umělou noru následně .

Pitva zvířat později ukázala, že je zabil právě jed na hubení hrabošů ,. Zemědělec Jan Hašek mluví o přípravcích na hubení hlodavců a. Jsou přípravky na hubení hrabošů dostatečně účinné? Stát měl povolit plošnou aplikaci už v zimě, kdy mají křečci zimní spánek a návnady nesežerou. Protect Home Rodicum Extra měkká návnada (x g) je rodenticid určený pro hubení myší, potkanů a hrabošů uvnitř budov, okolí budov, domácností, garáží, . Berličky pro dravce jsou dobrou alternativou k hubení hrabošů jedem, tvrdí myslivec. Studio 6: Myslivec Hajný o přemnožení hraboše.


Otrávené návnady skryje stroj pod zem. V kyselém žaludku hlodavce fosfid zreaguje a vznikne vysoce toxický plyn, který organismus otráví pár hodin po požití návnady. Mnohé způsoby jejich hubení bývají často málo účinné. Do jedovaté návnady umístěné ve sklenici je možno přimíchat obilniny, čímž . UNICHEM RATIMOR měkká návnada Brodifacoum. KILRAT pasta - měkká nástraha na hubení hlodavců 150g.


KLEŠŤOVÁ PAST NA KRTKY A HRABOŠE. Vole, hraboše (Arvicolinae nebo Microtinae) - podčeleď hlodavců v rodině křečků. Zahrnuje hraboše , tloučky.

Pro efektivitu je voda umístěna vedle návnady. Obvykle lze metody hubení hlodavců rozdělit na: biologický . Někteří ho zatím neplánují a situaci chtějí řešit ručním kladením návnad do děr, hlubokou orbou nebo výstavbou bidýlek pro dravce. Stroj zapřažený za traktor vytváří v půdě rýhu, do které klade otrávenou návnadu. Přípravky na likvidaci a hubení hrabošů - Hubení škůdců CZ. Vybírejte z prostředků na hubení hrabošů.


Kromě ručního kladení návnad do děr, rychlejší plošné aplikaci, se ve. Přípravek Stutox II pro hubení hlodavců je nadále možné aplikovat jen .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky