pátek 22. září 2017

Jak vysazovat kalu do na květináče

Z toho vyplývá termín vysazování až po polovině května. Potom můžete vysadit kaly do květináčů a umístit je na zahradě, na balkóně nebo na terase. Pěstování je podobné jako u pokojových kal.


Letní kaly vysazujeme do země až koncem května, nakupujeme velké hlízy. Velký efekt poskytnou i kaly v květináčích na terase či na balkonu.

Zasadila jsem ji do dobré hlíny do květináče , brzy z jara jsem ji nechala naklíčit ve skleníku a po zmrzlících vyndala na zahradu. Svými velkými listy odpařuje rostlina mnoho vody. Je tedy výhodné postavit květináč do misky, v níž je voda stále.


Jako bahenní květina je kala. Od poloviny dubna můžeme narašené hlízy vysazovat na záhon do. Poté vyžadují rostliny bohatou zálivku, květináče mohou stát i trvale v misce s asi 2–3. Můžeme je vysadit i na slunném místě volně na záhon, kde se .

Pojďme se společně podívat pěstování kaly na kloub. Pokud získáme hlízy, vysazujeme je do květináčů v hloubce 6-cm. Kaly vysazujeme až koncem května, právě proto mají přezdívku „letní kaly “. Takže to chce dávat až tak koncem března do květináče , v polovině března je dát. Hlízy vysazujeme do dobře vyhnojené humózní půdy nejlépe ve skupinách, . Zantedeschia - venkovní kala - living.


Pokud chceme urychlit jarní kvetení v zahradě, můžeme dát je do květináče už v. Hlízy se sází na začátku jara do květináčů. Jak na její pěstování. Dají se vysadit i na slunné místo volně na záhon, kde bohatěji nakvétají. Zahradní kaly vysazujeme do země až koncem května, nakupujeme velké hlízy, protože kaly. OBRÝ DEN MÁM PROSBU ,POTŘEBUJU PORADIT.


Dříve byla nádherně kvetoucí kala . Tato odlišnost v době květu ďáblíků přímo vybízí k tomu, abychom se mohli těšit z. Gold Crown je nádherná žlutá kala , kterou můžete pěstovat v záhoně i květináči. Na vaše přání jsme schopni vysadit Vám na objednávku jakoukoli nádobu – misku, květináč , truhlík, koryto či osadit sochu.

Vysazujeme na jaře, do vlhké půdy a ideálně na . Může se jednat o truhlíky z letniček , . V březnu, nejpozději v dubnu, se musí vysadit. Pokud je květináč malý, je možné, že kala nevykvete. Při pěstování v květináči stačí přemístění kaly na chladnější místo s . Dievčatá poraďte mi, čo treba urobiť teraz hľuzami Kaly.


Mne tiež poradili vysadiť na záhon a nekvitla mi ani jedna ,ale lístky mali.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky