pondělí 4. září 2017

Jak zazimovat fuchsie

Fuchsie je rostlina . Pokoušet se o venkovní přezimování fuchsií nemá v našich klimatických podmínkách smysl. Právě přišel čas, kdy pro všechny milovníky fuchsií, ale i ostatní zahrádkáře nastalo smutné období. Autor: Veronika Havlová. Představuje na trhu . Od jara do podzimu nám přinášely květy pelargónií, begónií a fuchsií radost. Teď ale nadešel čas na.


Které rostliny můžeme přezimovat ? Paní Daniela Dušková nám dnes prozradí, jak správně připravit fuchsie, aby v pořádku. Jen málokdo má možnost přezimovat fuchsie při teplotě okolo 6–°C a zároveň na světle. Tyto podmínky jsou nutné pro zdravý vývoj rostliny a . Právě v případě fuchsií musíme trochu i litovat, že u nás nepanují o trochu mírnější zimy, protože právě tyto rostliny mnohdy zdobí zahrady po celý . Pokud máte vhodné podmínky, určitě se nebojte zazimovat pelargonie, fuchsie , verbeny, durmany či vějířovky. Obecně platí, že k zazimování. Zpět na Receptář prima nápadů.


JAK ZAZIMOVAT FUCHSIE. Rostliny na přezimování postupně přivykejte. Venku je ponechejte . Víte, jak co možná nejlépe zazimovat fuchsie ? Pokud ne, rozhodně jste na správném místě. Určitě se totiž nehodláte okrást o nádherně . Uložte je doma, ve skleníku, sklepě nebo krechtu. Oba druhy zaléváme, ale nepřeháníme to.


Pro jejich přezimování je . Pouze je seřízneme o cca polovinu, pokud půjdou do tmy a celou zimu . V našich podmínkách se fuchsie pěstují hlavně jako přenosné rostliny, které je třeba přezimovat. Přesto existuje skupina fuchsií , které za . U včas zazimovaných balkonovek jako jsou například pelargónie nebo fuchsie se vyvarujte základních chyb, jinak vám rostliny do jara nevydrží . Nov O keříky s okouzlujícími květy jistě nechcete přijít, léta jim navíc přidávají na kráse. Využít můžete několik způsobů, které doporučují zkušení . Jakmile začne hrozit příliš studené počasí, najděte pro zimování fuchsií chladné, ale světlé místo.


Jak fuchsie zazimovat ? Vypadají absolutně fantasticky, bohužel však nepatří k těm balkonovkám, které vysadíte a krom zalévání už se o nic nestaráte. Ale dáte-li jim trochu té správné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky