pondělí 12. března 2018

Jak se pěstují žampiony

Houby nerostou jen v lese nebo na lukách, dají se pěstovat i pod střechou. V dnešní době se nejvíce pěstují tři druhy žampionů – klasický bílý žampion. Soupravu na pěstování žampionů dnes lze zakoupit téměř v každém obchodě se . Pěstujte žampiony doma.


A už vůbec kvůli tomu nemusíte chodit do lesa. Stačí si opatřit žampionový .

Nejdříve se pojďte podívat k nám na pěstírnu v reportáži české televize - Toulavá kamera ochutnává Česko z 26. Zakoupením houbové zahrádky na pěstování žampionů získáte vynikající výrobek pro svou domácí produkci žampiónů. Po celé týdny budete sklízet ty . Pasekovi let zpátky hledali práci a rozhodli se rozjet vlastní podnikání s žampiony a později s hlívou ústřičnou. Sada pro pěstování Žampión bílý 10kg (Agaricus Bisporus).


V uzavřeném prostoru se pěstují žampiony přímo v. Zkuste si vypěstovat vlastní žampiony. V případě pěstování v .

Není tak obtížné pěstovat žampiony , ale vyžaduje to dodržování pravidel: výběr místa, vysoce kvalitní mycelium, zpracováný kompost, vlhkost a . V tomto článku najdete návod na pěstování žampionů. Sami uvidíte, že to nemusí být za určitých podmínek nic těžkého. Obrázek žampiony souprava. Vypěstovat si vlastní žampiony doma, ve sklepě, nebo na zahradě není vůbec složité.


A pokud jste milovníky hub, jde o skvělou možnost . Jak pěstovat žampiony. Současný obchodní trend umožňuje pěstování žampiónů ve dvou až třech variantách. Mezi nejznámější formu . Trochu jiným houbařením se může stát domácí pěstování žampionu.


Agaricus bisporus) se pěstuje na substrátu, který se vyrábí. Sadu na pěstování seženete ve specializovaném zahradnictví, nebo na internetu. Obsahuje kostku lisovaného substrátu v igelitu, který je již . Budete mít čerstvé žampióny , přesně podle toho jak potřebujete, malé nebo velké. Bílý žampion je velmi oblíbená houba, má široké využití v gastronomii. Chcete-li s domácím pěstováním hub začít, zkuste žampiony.


Skládá se ze třeně a klobouku, který má zespodu lupeny. V průměru je vysoký - cm.

Na je krásné video o pěstování žampionů. V Evropě se žampióny začaly poprvé pěstovat ve Francii v okolí Paříže už v 17. Sadba žampionu bílého. Snadné je pěstování žampionů.


Pokud jste se rozhodli pro pěstování hub doma na zahradě, vyzkoušejte žampiony nebo hlívu ústřičnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky