pondělí 5. března 2018

Jak se zbavit moucnych cervu

Zaručené rady, jak se zbavit potravinových molů. Zavíječ moučný je malý motýlek, který nám dokáže velmi . Ať už zamořili váš odpadkový koš, nebo se jim nějakým způsobem podařilo dostat . Ahoj, potřebuji poradit jak na moučné červi. Nikdy nekončící boj s potravinovými moly.


Zavíječe moučného si klidně můžete přinést z obchodu. Potravinový mol je v skutečnosti motýl zavíječ moučný (Ephestia kuehniella). Máme pro vás rady, jak se jich zaručeně zbavit. Hodně často se plete s . Mol potravinový (Ephestia kuehniella), jinak též zavíječ moučný , se často plete s molem šatním. Letos se u nás objevili, a to hlavně v budkách.


Budky u agapornisů jsou jich úplně plné. Jak se jich můžeme zbavit ? Nebo venku přes zimu . Nejedná se však o dospělé moly, nýbrž larvy. Světlé larvičky tvoří jemné pavučiny, . Kromě toho vydrží až tři měsíce, hodí se proto také jako účinná prevence. Nasaďte nejsilnější kalibr.


Larvy jsou velmi odolné a mohou být bez potravy i několik měsíců. Larvy se mohou šířit pomocí ptáků - průnik . O účinnou dezinfekci vnitřních prostor nábytku se postará bobkový list zabalený v kousku gázy. Odpuzuje hmyz, zejména moučné červy a moly. Jedná se též o motýla z čeledi . Mol je všude tam, kde se daří jeho housenkám.


Další způsob jak se zbavit potemníků ukazuje na přiložených fotografiích nadšený bojovník se škůdci Eduard Kremlička. Naopak je dobré se jich urychleně zbavit. Potemník moučný je brouk hnědočerné barvy, který se pohybuje létáním, a to nejčastěji v noci.


Poradíme vám, jak se jich zbavit. Podle toho, zda je to moučný nebo šatní, vyrazí hledat svůj úkryt do ložnice či do kuchyně. Jenže i když se molů zbavíte ve své domácnosti, neznamená to, že jste. To víte, že se tam molové dostali taky, bylo moučné síto a na něm se moli z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky