pátek 2. března 2018

Japonska švestka žluta

Tato japonská švestka produkuje středně velké ovoce, kulatého tvaru. Slupka je tmavě fialová, lesklá s občasným hnědým tečkováním. Je cizosprašná, opylovačem je jiná japonská švestka. Plody jsou střední velikosti, tvarově jsou kulaté. Barva plodů je žlutá , dužnina je taktéž zářivě žluté barvy, šťavnatá a aromatická.


Doporučuje se pěstování v teplejších oblastech, plody jsou chutnější. Santa Rosa - japonská švestka. Kometa - japonská švestka. Dužnina žlutá až žlutě pomerančová, středně tuhá, aromatická, dobře jde od pecky.


Tato švestka má původ v USA a má středně velké plody srdcovítého tvaru. Dužina je švětle žlutá velice šťavnatá a aromatická. Dozrává ke konci července. Má velmi silný vzrůst. Plod má srdčitý tvar, slupka je tenká a jasně žlutá.


Dužnina je žlutá a chutná, pecka bývá malá, přirostlá k dužnině. Plody se sklízejí na počátku října a na jejich kvalitu má velký vliv počasí. Za slunečného léta a . BOHEMIA GOLD žlutá mutace odrůdy Bohemia.


Příbuznost se slívami a. Zahrada,truhlík uživatele Jana Šimková. Japonská švestka Slivoň, Žlutá , Struktura. Jedná se o čínsko-japonskou cizosprašnou švestku.


Plody, které dozrávají v polovině července, jsou velké kulovité, červenofialové barvy. Yellowgage nebo zlatá švestka (podobně jako slíva, ale žlutá ). Prunus domestica ) a diploidní japonská švestka ( Prunus salicina a hybridy),. Barva: žlutá , na osluněné straně s červenými. Prunus avium Dönissenova žlutá třešeň polochrupka. Mýdlo je vyrobeno z jemné parfémované glycerinové hmoty.


Možné varianty: fialová - levandule. New Rectangle Straight Line Dress, made of chizimi crepe cotton from Takamatsu, Japan. Obrázek kategorie pilatka žlutá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky