čtvrtek 30. srpna 2018

Jak ostrihat merunku

Stromky meruňky ponechané samovolnému růstu mají po čase nadměrné množství větví, plodonosný obrost předčasně zasychá a tvoří se jen . Proč meruňku vůbec stříhat ? Kvalitním prostříháním docílíme dobrého průchodu světla v koruně. Uvolní se nám prostor a nové plody budou mít více místa a tím . Jím se uvolní prostor pro plody, průchod pro světlo a navíc se upraví vzhled stromku. Proč, jak a kdy meruňku stříhat. Aby meruňka střih dobře . Zkoušeli jsme to vyfotit s prostěradlem v pozadí, ale jednak bylo malé prostěradlo a druhak . Kdy ostříhat meruňku ? Výchovný řez meruňky - ZAHRADA. Ve skutečnosti je třeba řez správně načasovat, pak . V následující reportáži Vám pan Kráčmar ukáže a vysvětlí, jak meruňku řezat.


Méně zkušení pěstitelé mají z řezu meruňky obavu, protože převládá názor, že ho meruňky nesnesou. Chcete vědět jak správně dělat řez meruněk? V tomto videu se dozvíte praktický postup jak na to. Stříhání malin, respektive větví, které odplodily, provádíme pokud možno ihned po sklizení úrody, aby měly nové větve, které . Diskuze: stříhaní řez broskve a meruňky. Letos na jaře jsem zasadil meruňku , teď má asi metrových výhonů.


Přidal janapk, dne 15. Ostříhat vzrostlou meruňku. Děkuji za info rád si nechám poradit. Jak Super Soused funguje? To lze použít snad jen pro . Které ovocné stromy na podzim prořezat.


Péče o ně je různá, někdo každoročně pravidelně stříhá a řeže, druhý preferuje ideu, že strom sám nejlíp ví, jak se má vyvíjet, a že jakýkoliv zásah by byl ke škodě . Jejich plody jsou mimořádně chutné a šťavnaté. Meruňky patří k nejoblíbenějším ovocným stromům. Praktické rady a doporučení pro seniory, jak se chovat v tomto období . Každý o nich přemýšlí a plánuje, jak získat, vybudovat, rekonstruovat, zařídit či vylepšit. Bydlení je ale i hra, o čemž se vás pokusíme přesvědčit . Otázka: Můžete mi poradit kdy a jak stříhat sloupovité ovocné stromky? Odpověď: Sloupovité odrůdy jabloní byly vyšlechtěny tak, aby měly co.


Při výsadbě je důležité zasadit stromek do správné hloubky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky