pondělí 13. srpna 2018

Jak rozmnožit tlustice

Klíčová slova: jak množit tlustici jak. Rozmnožování tlustic je snadné. Opatrně zasazené lístečky se stávají . This feature is not available right now. Please try again later.

Ráda bych si jí rozmnožila. Koupila jsem si výsevní substrát a kořenový . Snadno tak můžete namnožit krásné rostliny druhu Pachyphytum, tlustice ( Crassula) a další. List postupně předává svou sílu nové . Vrcholovými nebo listovými řízky, které je třeba před vysazením nechat několik dní zaschnout. Mezi ostatními sukulenty vyniká . Nejznámější z tlustic je tlustice vejčitá (Crassula ovata) a skutečně jde o. Při pohlavním rozmnožování vyséváme drobná semínka do vlhkého .

Starší rostliny nepřesazujeme, pouze jim vyměňujeme svrchní vrstvu zeminy v květináči. Rostlinu množíme stonkovými řízky odebranými na jaře . Každopádně je ale množení tlustic a jejich afrického či mexického . Při cíleném rozmnožování se na jaře používají listové nebo . Může se také rozmnožovat semeny, což je zdlouhavé a náročné. Stejným způsobem můžete množit begónii, gloxinii, fíkus, gumovník (Ficus elastica), tlustici a mnohé další sukulenty. Tlustice stromkovitá – pedie cs. Tenura ( Sansevieria).


Pro takové účely je tlustice znamenitou volbou. Jak přesazovat a množit. Krasule, tlustice (Crassula) má ztluštělé, dužnaté listy a tvar jako miniaturní strom – 1centimetrů vysoký. Sukulent Crassula ovata Horn Tree pochází z jižní . Táto rastlina je užitočnejšia, ako si myslíte.


Takto jednoducho si ju môžete rozmnožiť ! Podle pověry její přítomnost v domácnosti zajistí bohatství, štěstí a blahobyt. Poznejte s námi tlustici ! Téměř nezničitelnou pokojovou rostlinu, .

Subscribe to jak rozmnožit tlustici. Náš tip: U tlustic (Crassula) lze použít k namnožení rostliny kteroukoli .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky